Luk

Mourinho: Er ikke jaloux på City og Liverpool

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Norwich
Premier League (22/01)
bet365 1,36 4,75 8,00
NordicBet 1,39 5,55 8,15
Oddset 1,38 5,30 7,80
YouBet 1,41 5,25 7,75

Jose Mourinho siger, at han ikke er misundelig på det hold som Liverpool eller Manchester City kan stille med. Sådan er spillet, siger han.

Tottenham halter noget efter i denne sæsons udgave af Premier League, og derfor hentede Spurs da også Jose Mourinho ind for at rette op på takterne i efteråret.

Indtil nu har det ikke været den store omvæltning for Spurs, der fortsat præsterer svingende resultater, som måske skyldes en stor mængde skader. 

Men Mourinho er ikke misundelig på den bredde, som huserer i trupperne i toppen af Premier League.

- Det er, hvad det er. Vi kan ikke have et hold som de andre hold. Det er ikke os. Jeg så Manchester City, og så på deres bænk med Sterling, Bernardo Silva, Ilkay Gündogan og Nicolas Otamendi, ikke?

- Liverpools hold kan man bare se på holdet, og deres bænk, og så har de endda skader til Joel Matip, Dejan Lovren, Naby Keita og Fabinho.

- Jeg er ikke jaloux, jeg har et fantastisk job, men de er nogle andre jobs. Det her er en anden klub.

Tottenham er i øjeblikket på ottendepladsen i Premier League.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

Poor Scouser Tommy 09:20          
Mourinho har vel heller ikke nogen grund til at misunde Klopp. Tottenham har fået et spritnyt stadion, og Mourinho overtager en trup, der på papiret er væsentligt stærkere end den trup, Klopp overtog i Liverpool. Han har formentlig også et nogenlunde tilsvarende beløb at bruge på transfermarkedet.

Tottenham havde dog stået bedre, hvis de havde valgt at afskibe Eriksen, da de kunne få silly money for ham.

City er en helt anden historie. De har økonomiske muskler, som de øvrige klubber kun kan drømme om. Om Abramovich er klar til at tage udfordringen op, må vi se. Det er vel det eneste sted, hvorfra City kan blive udfordret på det parameter. Jeg tvivler på, United kan blive ved uden bedre sportslige resultater.
Peter Nielsen 09:50          
Jeg tror nu sagtens United kan blive ved med at smide 50-100 mio £ netto på transfers hvert år i mange år endnu. Selvfølgelig koster de gentagne dårlige pladseringer sponsorindtægter og fans, men endnu er United stadig en a verdens største klubber og klart den største klub i england målt på fans.

Om Mourinho har tilsvarende beløb til transfers som Klopp tillader jeg mig også at tvivle på. Historisk har Levi ikke brugt mange penge på transfers, om det kommer til at ændre sig ret meget nu det nye stadion er færdigt må tiden vise.
Der Grüne 09:55          
Om Mourinho har tilsvarende beløb til transfers som Klopp tillader jeg mig også at tvivle på. Historisk har Levi ikke brugt mange penge på transfers, om det kommer til at ændre sig ret meget nu det nye stadion er færdigt må tiden vise.
Tottenham har lige fået lagt nogle lån om, men skal stadig betale en halv mia. om året i renter. Provenuet er dog stadig steget betragteligt.

Levys udmelding er, at transfers vil ske i nogenlunde samme konservative omfang som hidtil. Personligt tror jeg dog at Mourinho vil være bedre til at lokke muldvarpeskindet op af Levys baglomme end Poch. Og der er i den grad behov for udskiftning i truppen, som har været misligholdt pga. stadionbyggeriet. Med verdensrekord i overskud for en fodboldklub i sidste sæson burde der sgu også være råd til det.

At vi så har brugt 600 mio. på en kæmpe mand der er lavet af papmaché er så bare lidt ærgerligt, kan man sige.
bruger 178476 11:59          
Man Utds er størst fanmæssigt udenfor england, selv i manchester er der flere city end united fans..
Sønderjyde 16:10          
Der er medløber fans over alt. De skifter til det hold der er sjovest at følge pt.
AaBager 18:19          
Bruger : den myte er skudt ned. Manchester er rød, når det kommer til antallet af fans. Måske det ændrer sig med tiden, hvis klubberne bliver ved med at præstere som nu.
Lørdag 18. januar
Fredag 17. januar