Luk

Mourinho: Fik altid Diego-opkald efter nederlag

| Europa League | 7 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Liverpool
Premier League (28/01)
Oddset 3,25 3,60 2,15
bet365 3,30 3,60 2,10

Jose Mourinho hylder Diego Maradona og fortæller med et smil, at argentineren altid ringede efter Mourinhos store nederlag – aldrig de store sejre.

Diego Maradona har været på alles læber i de seneste dage, efter legenden afgik ved døden i en alder af bare 60 år.

Efter torsdagens 4-0-sejr over Ludogorets satte Tottenham-manager Jose Mourinho følgende ord på Maradona:

- Verden kender Maradona og vil aldrig glemme ham. Jeg har sørget for, at min søn ved en masse om ham, selvom han blev født, efter han var aktiv. Jeg ved, min søn vil sørge for at fortælle sine børn om ham, når han selv bliver far.

- Det var lidt det samme med Alfredo Di Stefano. Jeg har aldrig set ham spille fodbold, men min far sørgede for, at jeg vidste en masse om ham, siger Mourinho ifølge Sky Sports og tilføjer:

- Så er der fyren Diego – ham jeg savner. Jeg er ked af, at jeg ikke brugte mere tid med ham. Det ville jeg have elsket. Jeg synes, hans familie, venner og kollegaer er meget privilegerede over at kende ham godt og have brugt tid med ham.

- Jeg kender ham godt nok, og efter mine store nederlag ringede han altid til mig – aldrig efter mine store sejre. Men jeg vil savne Diego, og jeg er virkelig ked af det, men samtidig smiler jeg, for hvert et minut med ham blev brugt på at grine, siger Mourinho.

Diego Maradona blev torsdag begravet ved en privat ceremoni i Argentina.


Af Martin Schmidt
Torsdag 28. januar