Luk

Mourinho har skræk-statistik mod Pep

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Wycombe - Tottenham
FA Cup (25/01)
Oddset 11,00 6,00 1,25
bet365 11,00 6,50 1,22

Jose Mourinho har en skidt statistik mod Pep Guardiola, men Tottenham er inde i en god stime i øjeblikket, som kan forlænges med et resultat mod Manchester City.

Lørdag brager Tottenham og Manchester City sammen i Premier League, og det er samtidig en duel mellem to af ligaens mest profilerede managers.

Pep Guardiola går ind til kampen med en forlængelse i City frem til 2023, og han plejer da også at have et godt tag på Jose Mourinho.

Guardiola er nemlig den manager, som Mourinho har tabt flest kampe til af alle - i alt 10 nederlag er det blevet til.

Pep Guardiola har da også kun en bedre sejrsstatistik mod Manuel Pellegrini, hvor det er blevet til 12 sejre.

Spurs har gang i fornem stime
For første gang siden januar 2017 ligger Tottenham over Manchester City i tabellen forud for en kamp mellem de to hold, og London-klubben kan med en sejr snuppe førstepladsen - i hvert fald frem til søndag.

Tottenham er med syv kampe uden nederlag det hold, som har den længste ubesejrede stime i Premier League lige nu.

Tottenham kan desuden vinde sin fjerde kamp på stribe for første gang siden februar 2019, hvor Mauricio Pochettino var manager.

Tottenham vandt desuden det seneste møde mellem de to hold - i februar blev det til 2-0 i London, og det andet opgør i sidste sæson endte 2-2 i Manchester.

Målmaskiner bliver ved
Harry Kane og Son Heung-Min har været stjernerne for Tottenham i denne sæson indtil videre.

Kane har været involveret i 23 mål (13 mål, 10 assists) i 14 kampe i alle turneringer, hvilket er otte mere end nogen anden Premier League-spiller.

Nummer to på den liste er såmænd Son, der har noteret sig 10 mål og fem oplæg.

Manchester City-spilleren Gabriel Jesus har dog også været varm, og han har været involveret i 11 mål i sine sidste 11 kampe i alle turneringer - med otte mål og tre oplæg.

Jesus har desuden scoret i sine seneste tre optrædener for City og kan altså score for fjerde kamp i streg, hvilket ikke er sket siden april 2018.

Braget mellem Tottenham og Manchester City spilles klokken 18.30.


Af Sara Margren
Lørdag 23. januar