LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mourinho: Jeg blev svinet til i 90 minutter

| Champions League | 72 kommentarer
Mourinho: Jeg blev svinet til i 90 minutter
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - Manchester United 1-2
Champions League gruppe H
65' 1-0 Cristiano Ronaldo
86' 1-1 Juan Mata
90' 1-2 Leonardo Bonucci
Jose Mourinho fortæller, at han blev svinet til i 90 minutter, da Manchester United onsdag mødte Juventus - derfor gestikulerede han til fansene efter opgøret.

Jose Mourinho stjal opmærkshomheden, da han efter Manchester Uniteds sejr over Juventus gestikulerede til de italienske fans ved at tage sin hånd op til øret.

Manageren, som har en fortid hos Juventus-rivalen Inter, fortrød en smule efter opgøret - men årsagen til aktionen var ganske klar.

- I en smuk italiensk by blev jeg svinet til i 90 minutter. Jeg kom bare her for at gøre mit job - ikke mere end det, siger Jose Mourinho ifølge football-italia.net.

- Jeg fornærmede ikke nogen til sidst. Jeg lavede bare en gestikulation, som viste, at jeg ville høre fansene. Jeg skulle måske ikke have gjort det, og hvis jeg havde holdt hovedet koldt, havde jeg ikke gjort det. 

- Men fordi min familie og Inter-familie blev svinet til, reagerede jeg sådan, siger Jose Mourinho.

Manchester United vandt med 2-1 efter et sent comeback, og Mourinho var stolt.

- Det er en fantastisk sejr for os - en sejr, der ikke kun handler om pointene, men også følelsen af hvor godt vi spillede. 

- Selv hvis vi ikke havde fået sejren, ville jeg have haft den samme følelse af, at holdet spillede virkelig godt fra første minut mod et super-godt hold, siger Mourinho til Sky Sports.

Manchester United har nu syv point i sin gruppe. Det er to mindre end Juventus og to mere end Valencia.Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

72 kommentarer

Nonono 07:01          
Man ligger jo som man har redt.
Jpp 07:13          
En omvandrende Trump-parodi. Han overgår sig selv i rendyrket idioti på næsten ugentlig basis. Det er dybt imponerende og pinligt.
Clynedoc 07:14          
Der er ingen undskyld for det han gør. Han er bare en skændsel for fodbolden.
SergejImmobile 07:16          
For en gang skyld kan jeg godt forstå ham selvom det er forkert. Folk har været efter ham hver dag de sidste måneder, så det er rent følelsesmæssig at han gestikulere på denne måde ud til alle haters. Sæt jer lidt ind i hans situation, hvordan ville i have reageret?
SergejImmobile 07:17          
Mourinho har bare nosser og er ikke en kylling. Godt der er nogle som er anderledes og ikke lever i den almindelige bobbel. Hilsen en Arsenal fan.
Jpp 07:19          
"Sæt jer lidt ind i hans situation, hvordan ville i have reageret?"

Sikke dog et åndssvagt argument. Ingen her er træner i en af verdens største klubber, men mon ikke det kræver, at man holder hovedet lidt mere koldt end manden på gaden.

"Mourinho har bare nosser og er ikke en kylling. Godt der er nogle som er anderledes og ikke lever i den almindelige bobbel"

Du misforstår vist i høj grad, hvad det vil sige at have nosser i den her situation. Hvis han havde nosser, havde han holdet hovedet koldt.
- Den boble du snakker om - hvad er det for én?
fcsandkage 07:25          
Jeg forstår simpelthen ikke hysteriet omkring hans gestik i går. Fodbolden lever sgu da af idioter som ham såvel som Juves fans, der opildner ham. Det var da god underholdning og ingen kom til skade af det. Hold nu op mand
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april