Luk

Mourinho: Kan ikke gøre alle i truppen glade

| Europa League | 9 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Royal Antwerp 2-0
Europa League Gruppe J
57' 1-0 Vinicius
71' 2-0 Giovani Lo Celso

Joese Mourinho har svært ved at give alle sine spillere nok spilletid, efter han skiftede stærkt ind efter en times spil mod Antwerpen i Europa League.

Tottenham vandt torsdag 2-0 over Antwerpen i Europa League Kampens første mål blev først scoret efter en times spil, hvor Tottenham-manager, Jose Mourinho, efterfølgende skiftede Harry Kane, Heung-Min Son og Tanguy Ndombele ind.

Harry Winks virkede ikke helt tilfreds med at blive skiftet ud, og han gik direkte ned i omklædningsrummet efter udskiftningen.

- Jeg fortæller alle spillere, der forlader banen, at de skal gå i bad, fordi det er koldt. Nogle gør det, og andre sætter sig på bænken, sagde Mourinho efter kampen til BT Sport og tilføjede:

- Jeg kan ikke gøre alle i truppen glade. Jeg tror, at spillerne er glade, fordi vi vinder, men de er ikke tilfredse med, at de ikke spiller.

Med sejren over Antwerpen tog Tottenham førstepladsen i deres Europa League-gruppe.


Af Johannes Skjøth

9 kommentarer

PFFChelsea 00:06          
Jeg fortæller alle spillere, der forlader banen, at de skal gå i bad, fordi det er koldt
Haha, det er da en undskyldning man kan bruge, uanset vejret :D
Top1206 07:41          
..? Det er jo ikke koldt hele året?!
Hvis du mener at Mou igen viser, at han er mester til at fjerne interne konflikter fra pressen og flytte fokus på noget andet - så er vi enige.
tobach 07:49          
Han har i hvert altid været mester til at minimere mediepres på sine spillere, det kan man sgu ikke benægte.
UnderMåler 07:55          
Jeg undrer mig lidt over de spillere, som er som utilfredse med spilletid, når holdet på banen får gode resultater. Jeg har meget svært ved at se hvem Winks skal slå af på det hold
aloevgaard 08:37          
Enig UnderMåler

Jeg ser helst Winks bliver bænkevarmer i hver kamp fremover... han gør Spurs midtbane så dårlig og usikker! Niveauet blev hævet enormt, da Ndombele blev skiftet ind!
PFFChelsea 09:48          
..? Det er jo ikke koldt hele året?!
Hvis du mener at Mou igen viser, at han er mester til at fjerne interne konflikter fra pressen og flytte fokus på noget andet - så er vi enige.
Tænker at koldt vand også kan bruges, hvis vejret er varmt?
Og mester i at fjerne fokus? Mester i at snakke udenom, ja. Men der er vel ingen der er dumme nok, til at købe den forklaring?
Enzo Scifo 11:40          
Nej det ville mærkeligt at en klubmand som Winks smutter i bad fordi træneren synes det er koldt. Han har nok været vred! Jeg er vild med Winks som person men på banen er han ikke god nok som det ser ud. Det er ærgerligt.
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar