Luk

Mourinho: Mine metoder er 'second to none'

| Premier League | 14 kommentarer

Infoboks

West Ham - Tottenham 2-1
Premier League
5' 1-0 Michail Antonio
47' 2-0 Jesse Lingard
64' 2-1 Lucas Moura

Jose Mourinho afviser, at han går til Tottenham-jobbet på en forkert måde, og han mener, at hans metoder er 'second to none'.

Det går ikke strålende for Tottenham, der for tiden er nummer ni i Premier League efter fem Premier League-nederlag i de seneste seks kampe.

Søndag blev det 1-2 til West Ham, og efter den kamp blev manager Jose Mourinho spurgt ind til, om det var hans metoder, der blandt andet har medført et Tottenham-hold, som ofte ses langt tilbage på banen, der har ført Tottenham ind på kursen mod niendepladsen.

- Nej, slet ikke. Mine og min stabs metoder er 'second to none' i verden. Nogle gange er resultater en konsekvens af mange forskellige ting, siger Mourinho ifølge Goal og understreger, at han ikke mener, at Tottenham er i krise:

- Jeg ved ikke, hvad I mener med krise. Hvis krise er frustrationer og ærgrelse i omklædningsrummet, så ville jeg sige ja, for ingen er glade.

- Men vi viste alle i kampen, at når et hold kæmper indtil sidste sekund for at ændre resultatet, som vi gjorde, så er det aldrig et hold i krise. Man er i krise, når man ikke står sammen i søgen efter bedre resultater.

- Så jeg vil ikke sige, det er en krise. Jeg vil sige, vi er i en rigtig dårlig stime af resultater. Det er åbenlyst, for vi taber for mange kampe.

Tottenhams næste opgør er torsdag i Europa League. Her venter returkampen mod Wolfsberger, som Spurs slog 4-1 i første opgør.


Af Jonas Dalgård

14 kommentarer

Lassenftw 08:50          
Ja det er sgu godt med ham. Han har ikke haft succes i en klub i mange år efterhånden. Så måske han skulle overveje om hans metoder nu også er så gode.
Swup 09:05          
Men vi viste alle i kampen, at når et hold kæmper indtil sidste sekund for at ændre resultatet, som vi gjorde, så er det aldrig et hold i krise. Man er i krise, når man ikke står sammen i søgen efter bedre resultater.
Men den pointe er vel god nok?
At forsvaret så snork sover hver kamp må være så sygt irriterende :)

Jeg ser ikke helt den nedsmeltning han er garant for ske endnu.
MGPsamba 09:08          
Jeg tror egentlig slet ikke at Mourinho er klar over at han igennem sin trænerkarriere har bevæget sig fra ´den frække dreng i klassen´ over ´den stabile træner som altid vinder et trofæ i sin 2. sæson´ til i dag at være sådan en art ´gammeldags traditionalist´ udi trænergerningen.
Ærgerligt at Mou ikke selv kan se skriften på væggen. Tragisk hvis han blot er ligeglad...

ps. Højberg skal til gengæld prise sig lykkelig for at Mou stadig er træner.
Målkongen 09:23          
Nu var det også en af de kampe hvor Tottenham har spillet bedst, i de mange nederlag på det seneste. Forsvaret havde blundere, men jeg synes det er angrebet der svigtede i går, ved ikke at score på de mange chancer. Kane kunne ikke i går og Son var ikke til stede.

Vi har desværre set nok for længst. José må videre!

Vi skal have gang i hjulene inden vi ender i total fiasko. Levy må indrømme sine fejl og se at få handlet inden vi mister vores bedste spillere.

Gasperini i Atalanta eller Jürgen Klinsmann!? Jeg er totalt ligeglad.
Lassenftw 09:23          
Pierre behøver ikke mourinho. Det er vist nærmere omvendt.
Klopptimist 09:25          
Søndag blev det 1-2 til West Ham
Jeg mener nu ellers, det blev 2-1 til West Ham ifølge jeres egen faktaboks.

Det er en ret nem - og ret god - regel at nævne hjemmeholdets måltal først, og så ved alle, hvad vi snakker om. Måske derfor, det er en udbredt skik.
Miraaa123 10:41          
Klopptimist

Hold nu din kæft din dingse
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar