Luk

Mourinho om Dele Alli: Har for mange spillere

| Premier League | 19 kommentarer

Tottenhams trup er for stor, og det betaler Dele Alli prisen for, siger manager Jose Mourinho.

Dele Alli var for anden kamp i streg udeladt af Tottenhams kamptrup i weekendens kamp mod Southampton, og det har fået rygterne om et exit til at blusse op.

Jose Mourinho bekræftede efter 5-2-sejren over Southampton, at Dele Alli ikke var skadet, men han har for mange spillere i truppen, og det betaler nogle af dem prisen for.

- Vi har en kæmpe trup, som er svær at navigere i. Jeg har aldrig haft det før, jeg ønsker det ikke, og det er ikke nemt for mig at være her med 18 spillere og have 10, der træner på træningsbanen, siger Mourinho ifølge Goal.

- Jeg har for mange spillere, så jeg startede med Son, Lucas Moura, Harry Kane. På bænken havde jeg stadig Moussa Sissoko, Erik Lamela og Steven Bergwijn. Vi har for mange spillere til visse positioner, og nogle af dem betaler prisen for det.

Dele Alli er senest blevet sat i forbindelse med PSG.


Af Sara Margren

19 kommentarer

Lynild 08:46          
Hvis der ikke er plads til Alli, er det et problem. Han burde kunne snige sig foran Moura, Bergwjin og Lamela, og vel egentlig også Sissouko.

Der må være et andet problem, som jeg ser det
Bobby Wrenøe 08:52          
Og så starter det lige så stille og roligt....

JM laver etnisk udrensning

Selv klub"legender" får kniven når han skal sikre sig omklædningsrummet - uagtet han mister det igen om kort tid - hvorefter endnu en klub står tilbage med en "arv" af JM kloner uden angrebsiver, men kan præstere en betondefensiv.

Jeg er næsten sikker på at både Kane og Son har fået at vide, at de helst ikke må lave så mange mål igen ....
TalentScout 08:53          
Dele har ikke spillet godt siden 16/17 sæsonen. Kan ikke se hvad der gør ham fortjent til at starte over Lucas og Lamela, i det mindste presser de bolden og kæmper selv når de ikke spiller en god kamp.
Geddar 08:56          
En "etnisk udrensning" simpelthen....?
Connaisseur 08:59          
Jeg går ud fra at det er uvidenhed der gør at du bruger udtrykket etnisk udrensning.
MartinNielsen6000 09:03          
Alli er satme også overvurderet. Han havde et par gode sæsoner, men hans niveau har været dalende lige siden. Lingard v2
Tanken 09:09          
Alli er måske den mest overvurderede spiller i verdenen pt. Ingen tvivl om han bare ikke er lige så god som hans konkurrenter.
Lørdag 31. oktober