Luk

Mourinho om Hazard: Træner forfærdeligt

| EM | 6 kommentarer

Infoboks

Alaves - Real Madrid
La Liga (14/08)
bet365 6,50 4,75 1,40

Jose Mourinho mener, at det er Eden Hazards talent og ikke træningsindsats, der har bragt belgieren frem i fodboldverdenen. Han træner forfærdeligt, siger Mourinho.

Jose Mourinho er blevet udnævnt som ny cheftræner for Roma i Serie A, men inden forberedelserne begynder helt, er han for tiden ekspert omkring EM.

Fredag var han med hos engelske TalkSport, hvor samtalen blandt andet faldt på den skadesplagede belgier Eden Hazard, som Mourinho selv har trænet i Chelsea.

Her talte Jose Mourinho ikke synderligt pænt om belgierens indsats på træningsbanen.

- Sandheden er det, som du ser fra ham: Han er en fantastisk spiller, der træner forfærdeligt. Man kan kun forestille sig ham, hvis han havde en super professionel tilgang til træningen, siger Mourinho og tilføjer:

- Han er en fantastisk dreng, men han træder ind på træningsbanen hver morgen og laver ikke meget. Når han er på banen, så ser man ikke et produkt af en uges arbejde, man ser kun et produkt af hans talent.

- I forhold til hans fitness, fart og kondition, så ville han være meget bedre, hvis han trænede, som han skulle. Det man ser, er det talent, der fik Eden til, hvor han er.

30-årige Hazard er for tiden med Belgien til EM og har således spillet med i to kampe og har bidraget med et oplæg.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

Vince71 13:29          
Mou var også ude og sige det samme da han trænede Hazard i Chelsea og dengang gik der ikke lang tid før at han trænede hårdere og kom i glimrende form. Man bør selvfølgelig forvente at en pro spiller tager sin træning seriøst, men han er nok typen som skal presses meget. Hvor at en træner som Zidane til tider godt kunne virke som lidt af en skulder klapper og ikke hård nok, set udefra. Det tror jeg er en dårlig kombination.
haraltidret 14:25          
Jeg tror faktisk Mourinho har en pointe ifht Eden Hazard. Havde Hazard haft samme disciplin og evne til at arbejde hårdt som Ronaldo, så ville han have vundet ballon d´or adskillige gange.
Kong Dario 14:38          
Vist en No brainer kommentar. Alle ved det.
Sørgeligt.
Ljoninho 15:51          
@Vince71

Tror du har helt ret - Det kræver en træner der kan tackle Hazard helt korrekt, og få ham til at arbejde hårdt uden at føle han mister noget offensivt - Han skal have frihed under ansvar!

For mig virker Zidane heller ikke, som typen der hakker en spiller ned på den måde, slet ikke en han har beundret i flere år, og ønsket til klubben længe!

Samtidig tror jeg, at en del af den dårlige form i Madrid også skyldes lægestaben - Man vil simpelthen have ham tilbage for hurtigt, og giver ham ikke den pause i første omgang han faktisk skulle have haft! Noget Zidane også selv har udtalt sig omkring..

Det er på sin vis heller ikke mærkeligt, at en lægestab f.eks. kan føle sig presset til hurtigere "godkendelse" når en spiller er handlet til omkring €150 mio.
Vince71 16:28          
@Ljoninho

Jeg tror det er en kombination af flere ting. Lægestaben har måske følt sig presset og han er nok kommet tilbage for tidligt. Men den hænger i høj grad også hos ham. Hvis du som top atlet hverken har styr på din kost, træning osv. Så er det et glimrende udgangspunkt til at få nogle grimme skader på det niveau. De ting kan man bedre leve med i sine yngre dage, men som man bliver ældre og kroppen bliver slidt vil det ramme en på det niveau.
HalaMadrid7 17:47          
Ingen overraskelse i den udtalelse det er velkendt at eden hazard desværre hellere vil æde mcd end at træne seriøst
Søndag 25. juli