Luk

Mourinho om tæt program: Ingen græd for os

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Wycombe - Tottenham
FA Cup (25/01)
Oddset 10,00 6,10 1,25
bet365 11,00 6,50 1,22

Jose Mourinho føler ikke stor sympati med Pep Guardiola og Jürgen Klopp, der begge har rettet kritik af et tæt kampprogram. Ingen græd for Tottenham, da de startede sæsonen med et tætpakket program, påpeger portugiseren.

Pep Guardiola og Jürgen Klopp har i den seneste tid rettet skarp kritik af det tætte kampprogram i Premier League sideløbende med klubbernes færd i de europæiske turneringer.

Efter forrige runde i Premier League udtalte Jürgen Klopp, at det er en farlig situation for spillerne at spille både onsdag og den tidlige kamp i Premier League.

Den kritik giver Jose Mourinho dog ikke meget for. Det fortalte han på pressemødet forud for Tottenhams kamp mod Arsenal på søndag.

- Vi spillede fire kampe på en uge, og ingen græd for os eller støttede os omkring det. Og nu bliver mine kollegaer støttet, når de spiller de kampe?, siger han i følge goal.com og peger på, at flere klubber i den sammenhæng har en kamp i hånden i forhold til Tottenham.

- Det, der er svært at acceptere, er, at fire klubber har spillet en kamp mindre end os, og jeg ved ikke engang, hvornår de skal spille de kampe. Det er svært at acceptere, fordi det har en effekt på konkurrencen. Jeg har prøvet at finde ud af, hvorfor det er sådan, men jeg har spurgt, og ingen kan give mig et svar, tilføjer han.

Tottenham går ind til søndagens opgør på hjemmebane mod Arsenal som Premier Leagues førerhold på en bedre målscore end Liverpool.


Af Lasse Rene
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar