Luk

Mourinho om talent: Lovet ham dyre støvler

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Genoa - Roma 0-2
Serie A
82' 0-1 Felix Afena-Gyan
90' 0-2 Felix Afena-Gyan
Roma
Serie A
José Mourinho

18-årige Felix Afena-Gyan tog overskrifterne som indskifter, da han scorede to gange i Romas 2-0-sejr over Genoa. Han var inden kampen blevet lovet dyre støvler af Jose Mourinho.

Der venter et par nye og dyre fodboldstøvler, når den kun 18-årige Roma-angriber møder ind mandag efter sin formentlig største oplevelse i karrieren hidtil.

Søndag kom han ind fra bænken og scorede to gange, da Roma vandt 2-0 over Genoa, og nu kan han se frem til, at Jose Mourinho har nye støvler med til træning mandag.

- Jeg havde lovet at købe Felix de støvler, som han virkelig godt kan lide. De er virkelig dyre og koster 800 euro (cirka 6.000 kroner, red.), så han løb over til mig og sagde, jeg ikke måtte glemme det. Det første, jeg gør mandag, er at købe støvlerne til ham, siger Mourinho ifølge Football Italia og tilføjer:

- Jeg er ked af det på Primavera-holdets vegne, men han bliver hos os. De arbejder tæt med os, så Felix og fire-fem andre spillere er kommet herop på seniorholdet.

- Det, der imponerede mig mest, var hans kølighed foran mål. Så hvis han måske ikke er fantastisk på det tekniske, så har han en stærk mentalitet.

Søndagens kamp var Afena-Gyans tredje i Roma-trøjen.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 26. januar