Luk

Mourinho om ydmygelse: Roma har 13 spillere

| Conference League | 21 kommentarer

Jose Mourinho udtaler efter ydmygelsen på 1-6 i Norge mod Bodø/Glimt, at han kun har 13 spillere i AS Roma på tilstrækkeligt højt niveau.

AS Roma var torsdag aften på opgave i Europa Conference League i det norske, hvor Bodø/Glimt bød op til dans, men nordmændene skulle vise sig at være det eneste hold, der var mødt op i danseskoene.

Ikke mindre end 6-1 vandt de nemlig, og efter kampen tog Jose Mourinho ansvaret for kampens udfald, men dog ikke uden også at stikke lidt til de spillere, han havde valgt fra start, som bestod af en del uvante startere.

- Jeg besluttede at stille med denne opstilling, så ansvaret er mit, siger Mourinho først til Sky Sport Italia og fortsætter.

- Jeg gjorde det med gode intentioner for at give en mulighed til dem, som arbejder hårdt og for at rotere i truppen på en syntetisk bane i koldt vejr. Jeg besluttede at hvile mange spillere, siger portugiseren, inden han vurderer sin trup ovenpå præstationen.

- Jeg har aldrig skjult det faktum, at vi var en trup med virkelige begrænsninger. Vi har 13 spillere, som repræsenterer ét hold, de andre er på et andet niveau, forklarer Mourinho.

Han ser dog en positiv ting ved resultatet også.

- I det mindste er den positive ting fra nu af, at ingen vil spørge mig, hvorfor jeg altid bruger de samme spilere, siger Mourinho afslutningsvist.

Efter nederlaget ligger AS Roma nummer to med seks point i Gruppe C – ét point efter deres norske modstandere i torsdagens 1-6-nedsabling.


Af Kristoffer Lind Pedersen

21 kommentarer

haraltidret 22:28          
Hold nu kæft Mourinho. Selv hvis vi så så bort fra Roma´s 13 bedste spillere, så har du stadigvæk en trup der på papiret er bedre end det bedste hold Bodø Glimt kan stille med. Mou skal bare ligge sig fladt ned og undskylde for den blamage han er ansvarlig for. At tabe 1-6 mod et Tippeliga hold er simpelthen så pinagtigt ringe, at der ikke findes brugbare undskyldninger.
Tintin9 22:30          
Det er sgu nogle vilde udtalelser af José!
Det er i hvert fald ikke hans skyld, at de tabte - trupspillere, ledelse m.fl. bliver kylet ind under bussen!
JGGJ 22:46          
Puha, det er ikke en stor træner der slagter sine sekundaspillere på denne måde. Nej, de klarede det ikke godt, men det blev sådan set ikke markant bedre da flere af "de 13" kom ind, tværtimod. Og uanset hvad, så er det trænerens opgave at sætte det bedst mulige hold og få det bedst mulige ud af det. Og når lokummet vælter, så backer man sine spillere frem for at ydmyge dem offentligt. I min bog taber Mourinho langt mere respekt på dén udtalelse end på hele 1-6 nederlaget. Vergognatevi, Mou´!
miks 22:51          
Mou har tabt sutten..
ToonInStoke 22:52          
Godt du selv sagde nej til Newcastle ;)
Polkagrisen 22:53          
Der bliver kortere og kortere mellem Mourinhos nedsmeltninger
Martinovic 22:57          
En gang var han verdens bedste til at beskytte sine spillere. Nu smider han dem under bussen for et godt ord. Middelmådig er, hvad han er.
Mandag 6. december