Luk

Mourinho raser: Dårlige dommere starter her

| Conference League | 30 kommentarer

Infoboks

Roma - Bodø/Glimt 2-2
Europa Conference League Gruppe C
45' 0-1 Ola Solbakken
54' 1-1 Stephan El Shaarawy
65' 1-2 Erik Botheim
84' 2-2 Roger Ibanez

Jose Mourinho var hverken tilfreds med indsatsen fra sit eget hold eller dommerne ovenpå Romas uafgjorte 2-2-resultat mod Bodø/Glimt.

Roma og Jose Mourinho formåede heller ikke at slå norske Bodø/Glimt i deres andet indbyrdes opgør i Conference League.

Efter kampen var Mourinho skuffet over indsatsen fra hverken sit hold eller dommerne, som han mente snød klubben for to straffespark, og han lagde ikke fingre imellem.

- Jeg synes resultatet var hårdt. Det var ikke en god indsats, vi dummede os meget på det tekniske plan. Særligt i første halvleg, da vi prøvede at spille op nedefra. Vi tabte bolden, hver gang den nåede til Veretout og Darboe, sagde portugiseren til Sky Italia efter kampen.

I vanlig Mourinho-stil, havde den kulørte manager også et par ord til overs til modstanderen og de straffespark, han mente Roma blev snydt for.

- Kampens realitet var 2-2, men de to straffespark var klokkeklare. Klokkeklare. I kan tale om hvad I har lyst til, men realiteten er, at kampen blev 2-2, og de havde to skud på mål og to mål, sagde Mourinho, før han fortsatte med at revse dommerindsatsen utvetydigt.

- Jeg ved ikke, om de skaffer dommere der er dårlige og starter deres karrierer i Conference League. Jeg sagde ikke noget om dommeren i Norge, fordi vi tabte 6-1, men her var de to straffespark tydelige.


Af Cillian Murphy

30 kommentarer

haraltidret 23:54          
En klassisk Mourinho startegi at skælde ud på omgivelserne efter endnu en blamage af Roma mod et Tippeligahold.
Beck 00:15          
Dårlige hold får dårligere dommere.
VikingStar 00:19          
Harald. Det er ikke hvilket som eliteserie ( heter nå) lag Glimt. Ligger an til å bli mestere to år på rad. Også vist tenner i Europa og viste mot Milan ifjor at de kan spille jevnt med topp italiensk lag på italiensk jord. Kunne likeså godt endt 3-3 som 3-2 da.
Lazaronen 00:35          
Der er en del folk rundt omkring, inklusiv herinde, der ikke har luret at Bodø er det klart bedste hold i skandinavian i øjeblikket. De spiller markant bedre fodbold end eksempelvis FCK, FCM, MFF og får samtidig også bedre resultater.
Mustafa1990 01:01          
Mindgames.
ASRAC 01:02          
Med VAR havde Roma fået mindst 1 straffe for hånd på bolden, og burde måske have fået 2 :) Så den kære Mou har selvfølgelig noget i hvad han siger! Selvfølgelig går Mourinho ikke ud at kritisere for omtale/sjov skyld.
Ruddock 01:08          
Mourinho har ret. Hvilke dommere får man til at dømme i Mickey Mouse League? Ja, det er ikke fra øverste hylde.

Det samme gælder dog for de kvalificerede hold, som er et miskmask af de ringeste fra de bedste ligaer og de bedste fra de ringeste ligaer. Alt i alt en besynderlig liga, som ikke rigtig har nogen sportslig berettigelse.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar