Luk

Mourinho: Son fortjener en ny kontrakt

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Tottenham
Premier League (29/11)
Oddset 2,10 3,55 3,40
bet365 2,05 3,50 3,60

Tottenham-træner Jose Mourinho mener, at Son Heung-min er en verdensklassespiller og har gjort sig fortjent til en ny kontrakt med klubben.

Son Heung-min er startet forrygende for Tottenham i den nye sæson. Sydkoreaneren har scoret ni mål og lagt op til fire i otte kampe.

Senest blev han skiftet ind og scorede i Tottenhams Europa League-kamp mod østrigske LASK Linz torsdag aften.

Det har sat snakken i gang om en ny kontrakt til Son, og det mener Mourinho, at hans offensive es fortjener. Det siger portugiseren ifølge Reuters.

- Sonny viser sæson efter sæson hvor god, han er. Alle i klubben er fuldstændigt forelsket i denne spiller og gør hvad de kan, for at han føler sig en del af møblementet i klubben.

- Jeg håber,  han får en ny kontrakt. Han fortjener det. Klubben ved, at de på et eller andet tidspunkt er nødt til at tage en beslutning.

Son har kontrakt med Tottenham til sommeren 2023.


Af Jonas Nielsen

8 kommentarer

RaSMuS. 17:53          
Han er helt forrygende. En af de mest undervurderede spillere i Premier League. I Tottenham har man snakket om Kane, Eriksen og Dele Alli. I Premier League snakker man om Mané, Sterling, Traore, Rashford og så videre, men folk glemmer tit Son. Han er fuldt ud på højde med de bedste wings/angribere i Premier League.
Danish_Messiah 17:58          
han er vist det man kan i england kalder The Unsung Hero
daddysalle 17:59          
Son er en fantastisk spiller som passer perfekt til Tottenham.
Dobrich 18:03          
"- Sonny viser sæson efter sæson hvor god, han er. Alle i klubben er fuldstændigt forelsket i denne spiller og gør hvad de kan, for at han føler sig en del af møblementet i klubben."

Stop nu med de 1:1 oversættelser....

"Mourinho is confident the club can reach an agreement in time for a new deal to be reached as he wants the player to become "part of the furniture".
bub 18:16          
I min optik er han bedre end Kane.. Hurtig, teknisk dygtig, god med begge ben og en fantastisk afslutter. Jeg forstår slet ikke, at Real Madrid aldrig har været nævnt interesseret i ham. Det kommer fra en Chelsea-fan.
porkheimer 20:23          
I min optik er han bedre end Kane.. Hurtig, teknisk dygtig, god med begge ben og en fantastisk afslutter. Jeg forstår slet ikke, at Real Madrid aldrig har været nævnt interesseret i ham. Det kommer fra en Chelsea-fan.
Men overvej, hvor mange af hans mål Kane lægger op til.
Travhesten 20:50          
Super glad han er på mit hold. Men det tog lidt tid, han var på vej væk efter første sæson under Poch.
Lørdag 28. november
Fredag 27. november