LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mourinho tvivler på flere United-indkøb

| Premier League | 18 kommentarer
Mourinho tvivler på flere United-indkøb
Foto: Getty Images

Jose Mourinho har ikke store forventninger til de sidste timer af det engelske transfervindue. Det siger han på et pressemøde torsdag.

United-tilhængere skal ikke være for optimistiske omkring nye handler, hvis man skal tro klubbens portugisiske cheftræner Jose Mourinho.

- Jeg er ikke overbevist. Markedet lukker i dag, og for mig det er tid til at stoppe med at tænke på markedet, siger Mourinho om det engelske transfermarked, der lukker klokken 18 dansk tid.

- Jeg er nødt til at fokusere på de spillere, jeg har, og de kommende kampe, fortsætter han.

Manchester United har indtil videre hentet Fred, Diogo Dalot og Lee Grant.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

18 kommentarer

bendtsen 10:34          
Det var rent faktisk Moyes som hentede Mata. Han hentede ham i januarvinduet 2014.
haraltidret 10:46          
Det overrasker mig en hel del hvis det ikke lykkes for United at hente flere forstærkninger i dette transfervindue. med tanke på de spillertrupper især Liverpool og City råder over, ser det unægtelig svært ud for United at vinde mesterskabet, hvilket må og bør være målsætningen for en klub som United. Jeg frygter på Uniteds vegne at Mourinho før eller siden imploderer totalt. jeg tror ikke hans ego kan klare at spille distanceret andenviolin igen i denne sæson.
RuneG 11:15          
En grund til vi ikke gad ha´ ham i Chelsea. Ødelægger mata fuldstændig og henter ham til United efterfølgende for at ikke bruge ham igen. Hvad er der galt med den mand ?
Opererer du med alternative fakta? Mourinho hentede ikke Mata. Og postulatet om, at han ikke bruger ham, er der ikke hold i.

On topic: Måske er det ikke helt dumt, hvis der ikke hentes flere spillere. Kontinuitet kan være godt, og det har der dælme ikke været meget af, siden Fergie stoppede.
RuneG 11:23          
Woodward har været en kæmpe fejl. Savner David Gill! Har han formået at tiltrække en eneste spiller fra en top 6 klub i Europa udover Pogba og DI Maria (som var i overskud)? Enten er Uniteds tiltrækningskraft ikke den samme som tidligere. Eller så er manden amatør
Hvornår er det lige, du mener, at United lå og hentede profiler fra de europæiske topklubber?

Det er da lige netop først i de senere år, at klubben er blevet af den overbevisning, at midlet til at nå toppen er at købe gud og hver mand.
Manchester_United17 11:29          
Det er jo helt vildt..

Bevares, vi har bestemt en dygtig trup stadig - især med tilgangen af Fred på midtbanen, men vi mangler i firebackkæden..
TheGunnerGuy 11:37          
Nu har Sanchez samme problem som i Arsenal :-) held og lykke
Mandag 20. maj