Luk

Mourinho: United-resultater taler for sig selv

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Bayern München - Tottenham
Champions League gruppe B (11/12)
bet365 1,33 5,75 7,50
NordicBet 1,32 6,40 9,20
Oddset 1,32 6,10 8,20
YouBet 2,20 3,25 2,90

Jose Mourinho har stor respekt for Manchester Uniteds resultater mod Premier Leagues tophold, så han forventer en svær kamp mod sit tidligere hold.

Jose Mourinho træder onsdag aften igen ind på Old Trafford, hvor han for godt et år siden blev fyret.

Denne gang er Mourinho på Old Trafford som Tottenham-træner, og det er en gæstetræner, der forventer en svær kamp mod United, som har gjort det bedst mod Premier Leagues bedste hold.

- Ser du på Uniteds resultater mod de andre tophold, så fortæller de dig alt. De slår Chelsea to gange, hjemme og ude. Det er holdet, som har været tættest på at slå Liverpool – de udlignede i de sidste minutter. De har slået Leicester, spillet uafgjort med Arsenal, nævner Mourinho og fortsætter:

- Mod topholdene har de virkelig gode resultater. Jeg tror, det er sværere for dem at spille mod andre hold, hvor de har brug for en anden tilgang.

- Men mod tophold ved de, hvordan de skal spille. De er meget farlige og har kreative, hurtige offensiv-spillere. Det bliver en svær kamp.

Mourinho har i sin karriere stået over for Manchester United 20 gange med ni sejre, otte uafgjorte og tre nederlag til følge.

Du kan læse mere om Mourinho og Tottenhams statistik mod United HER.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 11. december