Luk

Mourinho vender tilbage: Jeg er ikke en skurk

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Tottenham
Champions League gruppe B (11/12)
bet365 1,36 5,50 7,00
NordicBet 1,37 5,80 8,40
Oddset 1,35 5,70 8,00
YouBet 1,38 5,80 7,50

Tottenham-cheftræner Jose Mourinho vender onsdag tilbage til Old Trafford, men han tror ikke på, at han bliver modtaget som en skurk eller fjende.

Manchester United tager onsdag imod Tottenham, men det er ikke selve fodboldkampen, der stjæler overskrifterne forud for det opgør.

Det er nemlig også Jose Mourinhos tilbagevenden til Old Trafford, hvorfra han blev fyret for næsten et år siden.

Portugiseren er nu manager i Tottenham, og selvom mange fans i Manchester var trætte af ham, så tror han på en fin modtagelse onsdag.

- Jeg er ikke en skurk, og jeg er ikke en fjende, men jeg er træneren, som prøver at vinde over Manchester United. Det er sådan, jeg tror de vil se på mig, siger Jose Mourinho ifølge Sky Sports.

- Ole Gunnar Solskjær er manden, der prøver at vinde kampen for United-fansene, så selvfølgelig vil de støtte ham og ikke mig.

- Én ting er en god modtagelse, noget andet er støtte. Så jeg tror, jeg får en god modtagelse, men når kampen går i gang, vil støtten gå til Solskjær – det er helt naturligt.

- Det er naturligt for et sted med en utrolig historie og med fans, der klart og tydeligt forstår, hvad passion for en klub er. De elsker deres klub, så de elsker Solskjær, siger Mourinho.

Jose Mourinho blevet fyret i Manchester United den 18. december sidste år.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 10. december
Mandag 9. december