LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mourinho: Vi er ikke blandt de bedste i CL

| Champions League | 38 kommentarer
Highlights: Leganes sejrer over et frustreret Sevilla-mandskab
Highlights: En Mourinho-speciel - og United er videre i FA Cuppen
Highlights: Rodrigo nedlagde Sevilla
Highlights: Sikker Sevilla-sejr over Ath. Bilbao
Highlights: Sevilla kom tilbage på sporet
Mourinho: Vi er ikke blandt de bedste i CL
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - Watford
Premier League (30/03)
bet365 1,40 4,20 8,50
NordicBet 1,48 4,90 7,00
Oddset 1,45 4,70 6,80
Jose Mourinho mener ikke, at Manchester United er et af de bedste hold i Champions League, og han mener slet ikke, at klubben har en fordel i opgøret mod Sevilla tirsdag.

Manchester United skal tirsdag aften forsøge at spille sig i Champions League-kvartfinalen, og det kræver en sejr over Sevilla.

Det første opgør i det spanske endte uden scoringer, og derfor kan United ikke bruge 0-0 til noget, og hvis det ender med scoringer og uafgjort, er Sevilla videre på reglen om udebanemål.

United-manager Jose Mourinho tør da heller ikke stille garantier forud for opgøret i Champions League, hvor han mener, der er bedre hold med.

- Jeg mener ikke, at vi er et af de bedste hold i turneringen. Men jeg tror, at når et hold når kvartfinalen, kan alt ske, siger Jose Mourinho ifølge Uniteds hjemmeside og fortsætter.

- Når man er i ottendedelsfinalen er der stadig lang, lang vej. Men når man kommer i kvartfinalen kan man begynde at dufte semifinalen, og jeg mener, at når et hold kommer i kvartfinalen, føles det selvfølgelig som om at  være et af de bedste hold.

- Men alt kan ske, så lad os se, hvad der sker mod Sevilla. Det bliver en meget svær kamp. Vi skal møde et hold, som ikke tabte til Liverpool - hverken hjemme eller ude. De scorede på Anfield og fik uafgjort der.

- Når jeg nævner Liverpool, er det fordi, de er et eksempel på et meget godt hold med et stort stadion med mange traditioner. Det er for at sige, at Sevilla er et virkelig godt hold, og at resultatet fra den første kamp har efterladt det hele meget åbent.

- Jeg føler ikke, vi har en fordel. Vi skal prøve at vise, vi er bedre og vinde kampen. Men virkeligheden er, at vi ikke har nogen fordel, siger Mourinho.

Opgøret mellem United og Sevilla spilles tirsdag aften klokken 20.45 på Old Trafford.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

38 kommentarer

xjooosx 07:47          
Prøv at parkere bussen imod Barca . Kunne være fedt at se med en boldbesiddelse på under 10 %
footballboss 07:53          
De har spillet mod City, så du har jo set hvordan en kamp mod Barca næsten vil se ud.?
Snigskytten 07:53          
Er det ikk prøvet med Inter... Hvor Inter i øvrigt vandt ;)
LaPioche 07:55          
Sidst United vandt Champions League mødte man Barcelona i semifinalen og parkerede bussen med en boldbesiddelse på 27% på Camp Nou. Glimrende eksempel på, at Ferguson også kunne og ville spille på resultatet og efter pragmatiske værdier.
MM27 07:57          
Helt enig. Når vi når kvartfinalen, kan alle tilbageværende hold løbe med titlen, afhængig af skader, fysisk og mental form, position i den hjenlige liga og alle mulige andre ting.

Det er det, der gør CL så fed, synes jeg.
MM27 08:00          
Barcelona er altså også utrolig gode til at spille sidelæns - det giver høj boldbesiddelse.

De er verdensklasse, ingen tvivl om det.
Bræmer88 09:02          
Nej det er vi ikke og vi vinder sgu da heller aldrig de store titler(PL eller CL) med din endiminsonelle form for fodbold som heller ikke passede ind i Real. Er med på manden har skabt resultater i tidligere klubber med den spillestil. Men kære direktion. Klubbens filosofi har alle dage været præget af en offensiv struktureret spillestil med en solid defensiv og ikke en nu ´parkerer vi bussen´ igen mentalitet. Dermed ikke sagt der ikke forkommer kampe hvor der kræves en mere defensiv struktureret / pramagtisk tilgang for at hive et resultat hjem. Det gjorde Fergie også indimellem. Var allerede skeptisk inden ansættelsen. Ny træner med en offensiv tilgang til spillet asap tak!
Fredag 22. marts