Luk

Mourinho: Vi kæmper ikke med om titlen

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

LASK - Tottenham
Europa League Gruppe J (03/12)
Oddset 4,80 4,40 1,60
bet365 4,75 4,50 1,61

Jose Mourinho mener ikke, at Tottenham kæmper med om Premier League-titlen, efter hans mandskab spillede sig på førstepladsen.

Tottenham tog lørdag en stor skalp i Premier League, da de vandt 2-0 over Manchester City og tog førstepladsen i tabellen.

Tottenham-manager Jose Mourinho mener dog ikke, at Tottenham kommer til at kæmpe med om titlen i slutningen af sæsonen.

- Man kan ikke forvente, at vi kommer her og kæmper med om titlen efter én sæson. Vi kæmper ikke med om titlen. Vi kæmper bare for at vinde hver eneste kamp, siger Mourinho til BBC og fortsætter:

- Det føles godt at være nummer ét, men i morgen er vi måske på andenpladsen igen. Det ville ikke gøre mig noget, og jeg er bare glad for vores udvikling.

Tottenham kan allerede miste førstepladsen igen søndag, hvis Leicester slår Liverpool på Anfield.


Af Johannes Skjøth

2 kommentarer

Klodike 00:52          
Klassisk Mourinho at fjerne presset fra sit hold. Jeg vil mene, at med den forbedrede defensiv og en taktisk dygtig Mourinho samt en duo bestående af Son og Kane og den nuværende førsteplads in mente, kan man ikke sige, at Tottenham ikke skulle kunne kæmpe med om mesterskabet i denne sæson. Især når man ser, hvordan de andre hold har præsteret (ikke alt for godt), men jeg kan dog godt forstå, at man som manager for Spurs ikke kan gå ud og fastslå, at man er i spil til mesterskabet, når man ikke har vundet et mesterskab siden 1961.

Jeg tror dog, at mesterskabskampen bliver mellem Spurs, Liverpool og Chelsea i år. De tre hold ser gode ud og har dygtige managers samt fin bredde i trupperne. City har været alt for dårlige, selvom de egentlig har spillerne og manageren, så ved jeg ikke, hvad der sker for dem for tiden. United er i mine øjne slet ikke i spil med tanke på deres lave antal point, svage trup og en manager, der slet ikke er på niveau med de andre topmanagere i Premier League. Arsenal er bare Arsenal.
haraltidret 02:02          
Selvfølgelig kæmper Tottenham med om titlen i denne sæson, alt andet ville være tosset at sige efter den sæsonstart Spurs har fået. Og når man så samtidigt ser svagheder hos de øvrige tophold, så skal Tottenham selvfølgelig regnes med blandt titelbejlerne i denne sæson.
Onsdag 2. december
Tirsdag 1. december