Luk

Mouritsen-drøn da Helsingør slog Fredericia

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

FC Helsingør - FC Fredericia 2-1
1. Division Oprykningsspil
23' 1-0 Nicklas Mouritsen
46' 2-0 Tonni Adamsen
69' 2-1 Christian Tue Jensen

Backen Nicklas Mouritsen scorede på et fremragende langskud, da FC Helsingør søndag vandt 2-1 over FC Fredericia i 1. Divisions oprykningsspil. 

FC Helsingør og FC Fredericia tørnede søndag sammen i 1. Divisions oprykningsspil med førstnævnte som hjemmehold.

Vikborg og Silkeborg har for længst sat sig på oprykningspladserne, men med en kamp færre end Esbjerg kunne i hvert fald Helsingør stadig gøre sig håb om at erobre tredjepladsen.

Kampens første fornuftige forsøg kom fra venstrebacken Nicklas Mouritsen, der tæskede løs ude fra feltet efter et kvarter, men det hårde flade spark var lige på målmanden.

Mouritsen må dog have fået smag for sagerne, da han ti minutter senere forsøgte sig igen fra samme position og denne gang tordnede den op i modsatte målhjørne til Helsingør-føring.

FC Helsingør var generelt bedst i første halvleg og kunne tage føringen fra Mouritsens drømmemål med ned i kabinen.

Helsingør må have taget den gode fornemmelse med ud til anden halvleg, for knapt var der fløjtet i gang igen, før de havde øget til 2-0 på et smukt og velspillet angreb efter fodboldens ABC, som Tonni Adamsen kunne afslutte.

Helsingør havde været klart bedst, men Fredericia kom tilbage i kampen efter 69 minutter, da Helsingør-målmand Christoffer Petersen tabte et ellers ufarligt forsøg i eget mål.

I slutfasen havde Helsingør gode muligheder for at score på kontra, mens Kristian Kirkegaard i den anden ende gik på en besnærende dribletur uden at komme til afslutning.

Fredericia formåede ikke at blive farlige i slutfasen, hvor Helsingør skar lunser af tiden med fornemt kombinationsspil.

Sejren betyder, at Helsingør som minimum bliver nummer fire og stadig kan indhente Esbjerg på tredjepladsen med to kampe igen, hvor den sidste er indbyrdes mellem de to.


Af Philip Blüdnikow

1 kommentar

bruger 148252 16:53          
Bronze??
Søndag 20. juni