Luk

Moyes føler sig snydt: Forklar os reglerne igen

| Premier League | 23 kommentarer

Infoboks

Arsenal - West Ham 2-1
Premier League
25' 1-0 Alexandre Lacazette
45' 1-1 Michail Antonio
85' 2-1 Eddie Nketiah

West Ham-træner David Moyes var efter sit holds nederlag utilfreds med, at de ikke fik et straffespark i en situation, hvor bolden ramte Arsenals Gabriel på armen.

West Ham tabte lørdag aften 2-1 til Arsenal, men det skulle ifølge West Ham-træner David Moyes have været anderledes.

I første halvleg ramte Arsenal-forsvarer Gabriel bolden med armen i feltet, men dommeren afviste, at der skulle være straffespark og vinkede spillet videre.

Det er David Moyes stærkt utilfreds med. Det sagde han til BBC Sport efter kampen.

- Der var straffe. Hvis det ikke var et straffespark, så er de nødt til at forklare os reglerne igen. Vi er alle usikre, siger han og fortsætter direkte til intervieweren:

- Du kender heller ikke reglerne. Han missede et hovedstød, og bolden ramte hans arm. Det skulle han have været straffet for, siger Moyes.

West Ham står nu med to nederlag i de første to kampe, men Moyes mener, at hans hold havde fortjent at få noget med fra kampen mod Arsenal.

- Vi ville vise en bedre præstation end sidst, og det gjorde vi. Alle der så kampen vil spørge sig selv om, hvordan West Ham kunne tabe. Svaret er, at vi ikke var der i de afgørende situationer og brændte flere chancer. Vi fortjente ikke at tabe.

West Ham er efter nederlag i de to første kampe placeret som nummer 18 i Premier League.

 


Af Jonas Nielsen

23 kommentarer

bruger 150401 23:48          
Enig. Selv som fan af Arsenal, er det besynderligt at i United-Palace kampen, som næsten er en lignende situation, at der ikke bliver dømt noget i denne situation.
DeHvideGunners 23:49          
Straffe ved jeg ikke om de blev snyt for men de var giftige på indlæg så han har sådan ser ret i at vi skal være glade for de 3 point.
KiksetIndspark 23:52          
De nye regler er vel sådan, at dommeren skal vurdere, om armen er i en unaturlig position. Så er det vel op til dommerens skøn igen igen...
bruger 169505 23:53          
Enig med Moyes.Der er ingen linje eller konsekvens
Jogabonita 23:58          
Kommentatorerne sagde et eller andet med, at hvis bolden rammen armen så er der straffe, da man har fjernet reglen om forsætlig spil i sådanne situationer. Synes det virker helt håbløst at fjerne sådan en regel - hvis det er rigtigt, så bliver der dømt mange straffespark i år!
undiable 00:23          
Sådan var det hele sidste år joga.

Men det ser ud til at der er kommet nye regler ovenfor, så skal ikke kunne sige hvad det er nu.

Jeg syntes det har været helt fantastisk at der ikke skulle et dommerskøn til- Kontakt=straffe og så behøver vi ikke overveje om dommeren har fået det ene eller det andet ben ud af sengen først.
Det kunne dog lige så vel for mig have været påskudt=aldrig straffe, det må bare ikke være et skøn.
wendelbo 00:55          
jeg har det lidt stramt med at man giver dommeren skylden for sådan en episode.

så længe det er en vurderings kendelse så er det ikke en "fejl" dom.

men vis man skulle gøre det nemmere for dommeren så ville hånd/arm mod bold give et straffe, men det er jo heller ikke særlig fair da det vil give utrolig mange mærkelig straffe spark.
Onsdag 21. oktober