Luk

Moyes og co. sparkede United ud af Carabao

| Carabao Cup | 35 kommentarer

Infoboks

Manchester United - West Ham 0-1
Carabao Cup
9' 0-1 Manuel Lanzini

David Moyes' West Ham slog onsdag Manchester United med 1-0 på mål af Manuel Lanzini. Dermed er United ude af Carabao Cup.

Onsdag var der dømt stor pokalfodbold-dag rundt om i Europa, og i England var det også tilfældet.

Således var det tid til Carabao Cup, og i den skulle Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-tropper for anden gang på få dage op imod West Ham, efter holdene var mødtes i Premier League søndag, hvor United vandt 2-1.

Begge hold havde masser af ændringer i sine startopstillinger, og hos Manchester United betød det blandt andet, at Dean Henderson var i målet, Jadon Sancho startede på kanten, mens Donny Van de Beek fik chancen centralt.

Fra kampens start var David Moyes' Hammers-tropper, som var bedst.

Efter et par lovende muligheder bragte London-mandskabet sig også foran 1-0, da Ryan Fredericks brød igennem og søgte en cutback-aflevering fra højre side. Hans aflevering ramte Victor Lindelöf, men til West Hams held strøg bolden hen til Manuel Lanzini, som uden problemer kunne bringe West Ham foran 1-0.

Kort efter var Juan Mata tæt på et vildt mål, da han plaffede til en bold, der kom tilbage fra hans eget hjørnespark. Skuddet så ud til at overliste Areola i Hammers-målet, men bolden tog overliggeren.

United havde en god periode efter West Hams føringsmål, men West Ham formåede at holde United stangen trods et par muligheder fra Jesse Lingard blandt andet.

Derfor blev det ved 1-0 til West Ham ved pausen, men anden halvleg startede godt for United, der efter 50 minutter var tæt på et flot mål.

Mata var igen involveret, da han fandt Sancho med en flot bold ind i feltet, men sommerindkøbet fik sendt sit forsøg over mål.

Efter godt en times spil forsøgte Ole Gunnar Solskjær at ryste posen ved at sende Mason Greenwood på banen, og han var hurtigt tæt på at gøre sig bemærket. Han blev fundet af Donny Van de Beek, men Greenwood fik ikke ordentligt træf på sin halvflugter, og så blev det ved 1-0 til West Ham.

Kort efter var United igen tæt på ved Jesse Lingard, men skarpheden udeblev for værterne, som lignede et hold på vej mod et Carabao Cup-exit.

West Ham stod solidt defensivt, så det virkede til at kræve noget ekstraordinært, hvis United skulle komme tilbage.

Det ekstraordinære udeblev for en indskiftet spiller som Bruno Fernandes formåede slet ikke at sætte sit præg på spillet, og derfor var det nærmest Aston Villa, som var tættere på kampens anden scoring.

Mark Noble kom nemlig alene igennem i kampens slutfase, men straffesparkssynderen fra weekenden brændte, da han sendte sit skud lige på Dean Henderson.

Det skulle ikke blive til flere scoringer, og dermed er Manchester United altså ude af Carabao Cup, mens West Ham fortsætter i turneringen.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 21. oktober