Luk

Moyes slog United: Har skabt vindermentalitet

| Carabao Cup | 6 kommentarer

Infoboks

Manchester United - West Ham 0-1
Carabao Cup
9' 0-1 Manuel Lanzini

West Ham fik skovlen under Manchester United, og ifølge klubbens assistenttræner har David Moyes skabt en vindermentalitet i London-klubben.

David Moyes blev ingen succes som manager i Manchester United, hvor han blev fyret efter mindre end et år på posten, men onsdag fik skotten lidt revanche.

Her vandt West Ham nemlig 1-0 over United i den engelske Carabao Cup, og efterfølgende får Moyes stor ros fra sin assistenttræner, der udtalte sig efter kampen.

- Vi var virkelig skuffede over, at vi ikke vandt kampen i søndags (1-2 mod United i Premier League, red.). Det er det, David Moyes har skabt i denne klub; en vindermentalitet, siger Stuart Pearce til Sky Sports og fortsætter om pokalavancementet:

- Vi gravede dybt, da vi skulle, og vi kunne have vundet større. Vi er glade for at være videre. Det er ikke et let sted at komme, men spillerne gjorde det fantastisk.

- Vi spillede i særdeleshed godt, var gode på bolden og åbnede United i et par situationer. Guvernøren har skabt en vindermentalitet, og spillerne tager det ekstra skridt for hinanden, siger Pearce.

David Moyes har været i West Ham siden 2017 og har kontrakt til sommeren 2024.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

Mac2907 08:43          
Tillykke til WHU, og fint de prioriterer denne "pondus cup" hvor vinderne af pokalen er glemt forholdsvis hurtigt, og se øvrige hold har brugt unødvendige ressourcer. Videre - ManU til de 2 andre cups og ligaen, der nok er "marginalt" vigtigere…..
Bb12345 08:51          
@Mac2907

WHU prioriterer ikke denne cup har du set det hold de stillede med?
bl4zt3r 08:57          
Altid sjovt med en ManU fan der skal forsøge at bortforklare et nederlag :-)
Hammers4ever 09:46          
Mac2907

Prioritere ? Du er med på at det Manchester United mødte i går faktisk også var et b hold ikke ?

En mand fra de normalt startende elleve var med, vel og mærke det svageste led fra de normalt startende elleve
Krb 09:50          
@Mac2907
Er det ikke svært at sidde ned når du har så ondt i røven?? Fedt at du prøver at skjule det med den sproglige donut, som er at give udtryk for hvor ligeglad du er med den turnering..at du så skriver så bittert, punkterer den bare igen. God bedring.

OT.. Tillykke til Hammers.. Altid rart med en sejr. COYI!
Søndag 24. oktober