LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mtiliga indstiller karrieren til nytår

| FC Nordsjælland | 18 kommentarer
Mtiliga indstiller karrieren til nytår
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 1,44 4,75 6,00
NordicBet 1,51 4,70 5,95
Oddset 1,50 4,70 6,00

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

36-årige Patrick Mtiliga stiller ved årsskiftet støvlerne på hylden. Han kan se tilbage på mange fantastiske oplevelser, siger FCN-spilleren.

FC Nordsjællands rutinerede forsvarsspiller, Patrick Mtiliga, stiller ved årsskiftet støvlerne på hylden og indstiller sin professionelle fodboldkarriere.

Den 36-årige back har det godt med beslutningen og føler, at han kan se tilbage på mange fantastiske oplevelser.

- Det har været fedt at opleve alle de ting, og kunne se tilbage på så mange fantastiske oplevelser. Jeg er stolt af det jeg har opnået, og glæder mig til at sætte det sidste aftryk i FCN, siger han til FCN's hjemmeside.

- Jeg har gjort mig rigtig mange tanker, og det har holdt mig oppe om natten. Enhver fodboldspiller har altid den der tvivl om hvornår skal man stoppe, og hvilket tidspunkt der er det rigtige. Jeg føler dog at kroppen fortæller mig, at tiden er rigtig nu, og det samme gør mit ønske om, at se mere til min familie.

- Jeg har det godt med beslutningen, og jeg er blevet mere afklaret. Jeg ser frem til at skulle nyde den sidste periode som anfører og fodboldspiller i FC Nordsjælland. Jeg vil gøre alt for at slutte af på bedste vis med klubben, og efterlade et godt aftryk.

Patrick Mtiliga startede karrieren i B 93, inden han rykkede til Holland, hvor han nåede at repræsentere Feyenoord, Excelsior og NAC Breda. Derfra skiftede han til Malaga og siden hjem til Danmark, hvor han siden 2011 har tørnet ud for FC Nordsjælland.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

14 kommentarer

hey123 09:33          
Som FCN -fan et det trist at høre at Mtiliga stopper karrieren. Mtiliga er en kulturbærer i sin reneste form, og har været uanvendelig på og udenfor banen med de mange unge der er kommet og gået. Både sportsligt, professionelt og menneskeligt.

Samtidig vil jeg også sige, at det er det helt rigtige tidspunkt. De unge puster ham i nakken, og hans topniveau er heller ikke hvad det har været. Jeg synes stadig han har en berettigelse i start-11eren med sin autoritet, erfaring og ro. Det er dog kun gået nedad bakke det seneste år, og hans topniveau er faldet en del, om end bundniveauet stadig er stabilt og højt. Om et år vil han muligvis miste sin plads i startopstilling, hvorfor jeg kun kan rose hans timing.

En rigtig klubmand der vil blive savnet på og udenfor banen ! Håber han kan overtales til at blive i organisationen som ungdomstræner, eller måske i en ny rolle der kunne fokusere på at forberede hele ungsomsektoren på det at være superligaspiller
delaneyforpresident 09:34          
Havde du ventet 3 minutter, havde du haft et sted. Du får lige en anmeldelse med på vejen.

On-topic: Underligt tidspunkt for Mtiliga at stoppe. Han kunne da godt lige have taget resten af sæsonen med. Med det sagt tror jeg dog også, han ender med at lave en lille forlængelse, hvis det bliver nødvendigt for FCN. Uden Mtiliga, er det godt nok et ungt hold. Han er vel den eneste i truppen sammen med Asante, der er over 23.
-V- 09:49          
Betyder det så at de henter Mouritz tilbage fra Roskilde?
Crooks 10:03          
Har altid været en fornøjelse, at følge Mtiliga.
Lige fra han, som ret så ukendt, dukkede op i Holland - med succes.
Han har altid givet alt for sin klub og fans på banen, hvilket kun kan afføde respekt.

Held og lykke fremover, Patrick!
Foggy 10:25          
Hvad er fidusen ved at stoppe karrieren til nytår / halvvejs i sæsonen i stedet for at spille sæsonen færdig?
12manden 10:37          
FCN fan - så har man hørt den med
MistGoose 10:51          
Hvad er fidusen ved at stoppe karrieren til nytår / halvvejs i sæsonen i stedet for at spille sæsonen færdig?
Hans kontrakt udløber, så i hans tilfælde giver det god mening.
Hvorfor man har kontrakter der udløber midt i sæsonen er dog uforståeligt for mig.
Onsdag 22. maj