LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Müller har ikke meget tilovers for PSG-hype

| Champions League | 15 kommentarer
Müller har ikke meget tilovers for PSG-hype
Foto: Getty Images
Thomas Müller mener ikke, at man bør rive sig med og overvurdere Paris Saint-Germain, som har set skræmmende ud i denne sæson.

Bayern München fik tirsdag aften bugt med Paris Saint-Germain, som ellers har været ganske urørlige i denne sæson. Tyskerne vandt 3-1 og fik dermed revanche for det første indbyrdes Champions League-opgør, som endte med fransk 3-0-sejr.

Thomas Müller mener da også, at man bør nedtone den hype, der har været om PSG i denne sæson.

- Vi vandt 3-1 denne gang. PSG  havde selvfølgelig et par gode chancer, men man fik ikke det indtryk, at vi var oppe imod et eller andet dominerende hold, som var totalt overlegent, siger Thomas Müller ifølge Eurosport.

- Da vi tabte i Paris, var hjørnesparksstatistikken 18-1 eller sådan noget i vores favør, men på trods af det opførte alle sig som om, at PSG nød godt af en eller anden magisk trylledrik.

- Ja, de har gode spillere i angrebet, men man skal ikke lade sig rive med og hype andre hold på den måde, siger Müller.

PSG var næsten sikker på førstepladsen i gruppen allerede inden tirsdag. Skulle Bayern overhale franskmændene, skulle tyskerne vinde med fire mål for at være bedre indbyrdes.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

15 kommentarer

DajeRoma 16:16          
Hvis Thiago Silva, Marquinhos og Dani Alves kunne forsvare ville psg nok have vundet
FC Bayern 1900 16:22          
Nogle gange er det nu også okay at erkende, at modstanderen har spillet godt.
VIF57 16:36          
"Det har vi andre heller ikke" :)
bruger 145181 16:47          
Øser dem nu stadig i top 4 pt. men det er klart, at de mangler en del erfaring, og tror at de kan få store problemer mod hold som Atletico, Bayern (som vi lige så) og generelt defensive hold der slår kontra.
Wise1964 16:50          
De kommer ikke til at møde Atletico denne sæson ...
EfB 1924 16:51          
De er dog gode, altså PSG.
BORIS1967 17:04          
Sådan Müller.
Tirsdag 21. august