Luk

Mukhtar endte i BIF: Et mørkt kapitel for mig

| Major League Soccer | 33 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 3,10 3,50 2,22

Hany Mukhtar har stor succes hos Nashville SC i MLS, men det har dog ikke altid været godt for tyskeren, som havde drømt om Champions League med Benfica, men endte i stedet hos Brøndby.

Hany Mukhtar er ved at blive en stor stjerne i MLS, hvor han har imponeret stort for Nashville SC med et hav af mål og assists.

Tyskeren nyder derfor tilværelsen i Guds eget land, hvor han kom til efter en række år hos Brøndby IF.

Det er dog ikke altid gået Mukhtars vej, fortæller han i et interview med tyske Sport1. Her kommer tyskeren ind på, hvordan han drømte om Champions League med Benfica, men i stedet endte hos Brøndby, som var et mørkt øjeblik i hans karriere.

- Da jeg skiftede til Benfica, drømte jeg selvfølgelig om Champions League. Et år senere gik det så op for mig, at jeg skulle til Danmark. I Benfica var alt meget professionelt, og i Brøndby var det hele lidt mindre. 

- Jeg måtte være ærlig over for mig selv og erkende, at det ikke var, som jeg havde forestillet mig det. Det var et mørkt kapitel i min karriere, men jeg lærte en masse af det.

- Den slags situationer gør dig kun stærkere. Alle går deres egen vej, og man skal også være tilfreds med den vej, man går. Jeg fandt lykken i Nashville. Jeg sætter mig selv nye mål hver dag for at blive endnu bedre, udtaler Hany Mukhtar.

26-årige Hany Mukhtar kom til Nashville SC tilbage i 2020 fra Brøndby, hvor tyskeren i denne sæson står noteret for 16 mål og ti assists i 31 MLS-kampe.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar