Luk

Mukhtar før EfB: Altid svært efter trænerskifte

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 1,36 5,25 8,50
NordicBet 1,33 5,30 8,65
Oddset 1,37 5,00 8,65

Brøndby-profilen Hany Mukhtar mener altid, det er udfordrende at møde et hold, der har skiftet træner, som søndagens modstander fra Esbjerg har.

Brøndby står søndag over for Esbjerg i 3F Superligaen, og vestjyderne skal for første gang i aktion efter fyringen af John Lammers.

Hany Mukhtar påpeger, at det altid er svært, når man skal møde et hold, der har skiftet træner.

- Når man har haft den samme træner i lang tid, er der nogle spillere, der måske kan gemme sig en lille smule. Den tryghed ryger, når der kommer en ny træner ind. Så starter alle fra nul og skal ud og bevise sig igen, siger Mukhtar til klubbens hjemmeside.

- Derfor er det altid svært at spille mod et hold, der står med en ny træner. Alle spillere vil vise sig bedst muligt frem, og der er måske nye spillere i startopstillingen, der vil bevise, at de er gode nok til at være med.

- For os handler det om at være mentalt parat til den opgave og tage alle tre point med hjem til Vestegnen, siger Mukhtar.

Claus Nørgaard har overtaget tøjlerne midlertidigt i Esbjerg, indtil en permanent afløser er på plads.


Af Sara Margren

1 kommentar

bjerghest 17:14          
Og det er bare sandt, jeg husker tydeligt en serie 3 kamp mod Husum IF, de havde tabt alle deres kampe i sæsonen og så smuttede deres træner lige inden vi skulle møde dem og vi fik sådan en røvfuld af Husum, det var slet ikke til at fatte.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober