Luk

Mulig Barca-præsident: Neymar er ikke i top 30

| International | 16 kommentarer

Infoboks

Elche - Barcelona
La Liga (24/01)
Oddset 8,50 5,50 1,33
bet365 8,00 5,50 1,33

Barcelonas præsidentkandidat Toni Freixa ser ikke Neymar blandt Europas 30 bedste spillere.

FC Barcelona står over for et præsidentvalg, efter Josep Bartomeu stoppede som præsident.

En af præsidentkandidaterne er Toni Freixa, der fortæller, at han ikke har planer om at hente Neymar tilbage til klubben, hvis han bliver præsident.

- Jeg ville helt sikkert ikke hente Neymar. Neymar er ikke engang blandt de 30 bedste spillere i Europa. Han var dog blandt de bedste for tre år siden, siger Freixa til Cadena SER og tilføjer:

- Hans præstationer er ikke på det nødvendige niveau, og han er ikke en spiller, der kan vende tilbage til klubben og give det, der er brug for.

Neymar har i denne sæson og sidste sammenlagt lavet 22 mål i 35 kampe for PSG, som han skiftede til fra Barcelona i 2017.


Af Johannes Skjøth

16 kommentarer

Pep Guardiola 12:56          
Helt fair at han ikke ser Neymar som løsningen i Barcelona, men at lave en top-30 af spillere uden Neymar vidner om manglende indsigt. Han er easy top 10 og nok også højere end det.
ligaes 13:05          
Hans tekniske niveau er vel det bedste i fodbold pt.

På mange andre parametre halter han bagud, men helt klart en top 10 spiller overall.
Vingummibamse 13:12          
Det er vel ikke helt ved siden af. Fjerner man de unødvendige men flotte driblinger, er han da ikke toppen af poppen. Alle spillere dækker jo også over midtbane forsvar og målmænd. Kan da godt argumentere for der er spillere rundt omkring der vil tilføre større værdi i gennemsnit, end Neymar vil til mange hold.
Skulle jeg sætte en offensiv top 10 ville jeg have svært ved at finde nej at i den pt. Så det er da ikke ne udtaleelse der er helt hen i vejret.
Kompis 13:15          
Men derfor kan han jo godt være en forstærkning af Barcelonas hold eller mener præsidenten, at de råder over samtlige af verdens bedste spillere?
Emilfu 13:17          
Toni Freixa har alle dage været en kæmpe idiot.

At han overhovedet kan finde på at stille op, er direkte latterligt.

Jeg tog Jacob Haugaard mere seriøst da han blev valgt ind i folketinget, end jeg tror på Freixas chancer.
Q1706 13:19          
haha han må være helt tabt , neymar er klar top 5, ser man alene på han fodbold egenskaber , så kan præcis hvad han vil , når han vil , at han ikk altid gider , ændre ikk han er bedre end hans konkurrenter på fodboldmæssig egenskaber , andre kompensere med hårdt arbejde , neymar er den eneste der kan stop ham selv , ingen andre
Rigoletto 13:23          
uanset om N er top 3, 10, 30 eller ej, er det en ubehjælpsom og kluntet kommentar uden nogen form for upside
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar