Luk

Müller i tvivl om Barcelona: Et helt andet hold

| Champions League | 4 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Hoffenheim
Bundesliga (23/10)
Oddset 1,17 7,65 16,00
bet365 1,14 9,00 15,00

Thomas Müller er i tvivl om, hvad der venter Bayern München, når de tørner sammen med FC Barcelona i Champions League, da spanierne ikke længere har Lionel Messi.

På tirsdag vender Champions League tilbage, hvor FC Barcelona og Bayern München møder hinanden på Camp Nou.

Her jagter spanierne revanche, da de i det seneste opgør mellem de to mandskaber endte med en stor lussing på 2-8 til Bayern. Her var tyskerne altdominerende i kampen, men det kan blive anderledes på tirsdag.

Her mangler Barcelona nemlig Lionel Messi, som nu er fortid i klubben, og derfor ved Thomas Müller faktisk ikke, hvad han kan forvente af Barca-mandskabet.

Det fortæller han til Mundo Deportivo.

- Generelt er det en skam, at han ikke er med. Når man spiller mod et hold, der har Lionel Messi, er det noget, der giver ekstra motivation til alle, fordi vi ved, hvad han har opnået.

- Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke kan vurdere Barcelona. Uden tvivl vil de uden Messi være et andet hold. Det er muligt, at de uden Messi vil have en spiller med flere defensive bidrag.

- Jeg ved ikke, hvad der venter os. Under alle omstændigheder er det et fantastisk stadion og en fantastisk klub, udtaler Thomas Müller.

Opgøret mellem FC Barcelona og Bayern München bliver sparket i gang klokken 21:00 på tirsdag.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 21. oktober