Luk

Müller om exit-rygter: For ambitiøs til bænken

| Bundesliga | 6 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Union Berlin
Bundesliga (26/10)
bet365 1,09 11,00 19,00
NordicBet 1,11 9,95 24,00
Oddset 1,11 9,65 20,00

Thomas Müller kommenterer på exit-rygterne ved at fastslå, at han ikke er tilfreds med en reserve-tjans i Bayern München.

Sport Bild har skrevet, at Thomas Müller ønsker at forlade Bayern München til vinter, fordi han ikke får meget spilletid, og nu svarer offensivspilleren på rygterne.

Müller føler, han kan bidrage med en masse og er derfor ikke tilfreds med en bænkplads i de seneste fem kampe.

- Absolut ikke. Jeg er lige blevet 30 år, jeg føler mig fuldkommen fit og sulten efter succes både med klubben og på et personligt plan. Jeg er overbevist om, at jeg kan hjælpe holdet med mine kvaliteter på banen, siger Müller til Kicker.

- En træner skal træffe svære beslutninger før hver kamp, men der har været et mønster i de sidste fem kampe, som ikke gør mig glad.

- Hvis trænerteamet ser mig som en reserve fremover, må jeg overveje min situation. Det er jeg for ambitiøs til, siger Müller.


Af Sara Margren

6 kommentarer

Monsieur Le Boss 15:59          
Det er godt nok sent at få den åbenbaring Thomas...
bruger 145181 16:49          
Det sgu fint nok. Hvis man kan sælge ham for en skilling ville det ikke gøre det store. Nu når mn har coutinho og evt. Goretzka og Thiago til pladsen gør det ikke så meget. Omvendt vil han selvfølgelig være enormt savnet. Tror bare godt at det er et tab man kan overleve
Klaaes 17:13          
Med Coutinho i Bayern, og mulig tilgang af Leroy Sané til vinter eller sommer i 2020.
Og når Kovac har gjort det klart, at Müller og Coutinho ikke kan være på banen samtidig, da de begge er 10´ere. Så begynder det måske at ligne mere en fast bænkplads med et par minutter her og der end en fastplads i opstillingen.

Müller vil helt klart være savnet, men på den anden side .. Manden er 30år nu, og hans niveau er på vej ned af i stor stil. Så kan man få penge for ham nu, så er det måske på tide.
hfn 17:23          
Han vil være vildt savnet, 1000 gange hellere Thomas end Thiago....
mikkelcp 22:15          
Thomas, du er jo 40. Da du i virkeligheden var 30 sagde du, at du var 20.
Landstræner 22:22          
Klasse spiller! Han er alle steder på banen og løfter sit hold markant.
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober