Luk

Müller stangede Bayern til sejr mod Schalke

| Bundesliga | 11 kommentarer

Infoboks

Schalke 04 - Bayern München 0-4
Bundesliga
33' 0-1 Thomas Müller
54' 0-2 Robert Lewandowski
88' 0-3 Thomas Müller
90' 0-4 David Alaba

Thomas Müller scorede to gange på hovedstød, da Bayern München slog Schalke 04 med 4-0 i Bundesligaen søndag. 

Lørdag tabte RB Leipzig og Yussuf Poulsen 2-3 til Bo Svensson og Mainz. Det betød samtidigt, at Bayern München kunne udbygge føringen i toppen af Bundesligaen denne weekend.

Det krævede dog, at det blev til point i søndagens udekamp mod trængte Schalke 04, der lå allersidst inden søndagens duel mod Bayern München.

Hjemmeholdet var uden Frederik Rønnow, der døjer med en lyskeskade, mens nyindkøbet Klaas-Jan Huntelaar døjede med lægproblemer og derfor måtte vente lidt med sit comeback for klubben.

Bayerns Robert Lewandowski kom til kampens første chance, da han headede et indlæg fra Joshua Kimmich over mål.

Skarpere var Thomas Müller, da han fik en tilsvarende chance efter en halv times spil, hvor Kimmich igen stod for oplægget.

Den tyske offensivspiller fik lov at stå helt fri ved bageste stolpe, hvor han stangede indlægget i nettet.

Det blev også første halvlegs eneste scoring, hvor Bayern München gik til pause foran med 1-0.

Bayern satte trumf på til sidst

Anden halvleg var knap ti minutter gammel, da gæsterne fordoblede deres føring.

Joshua Kimmich sendt en perfekt tempereret bold frem over Schalke-forsvaret, hvor Lewandowski var løbet dybt og fik tæmmet bolden.

Den polske angriber mistede dog et skridt, men fik alligevel kæmpet sig fri til en afslutning fra en halvspids vinkel som strøg i nettet under armen på Fährmann.

Ti minutter før tid burde Leon Goretzka have afgjort kampen definitivt, da et passivt Schalke-forsvar gav ham en afslutningsmulighed tæt under mål, men han ramte lige på hjemmeholdets keeper.

Mod kampens afslutning fik Bayern dog også gjort det til 3-0, da Thomas Müller igen stod fri i feltet. Ham fandt Kimmich med et frispark tæt på baglinjen, og så blev den tyske offensivspiller dobbeltmålscorer.

I kampens sidste minut bragte David Alaba sig også på tavlen, da han tog chancen fra distancen. Afslutning sad egentligt rimeligt centralt i målet, men strøg alligevel i kassen, hvor Fährmann ikke så alt for overbevisende ud.


Af Andreas Roesen

11 kommentarer

Calciococio 17:34          
Det er ingen skam for nogen tyske hold at tabe til Bayern, men bliver alligevel lige mindet om, ved et kig på tabellen, hvor ringe en forfatning Schalke er i. 14-48 i målscore, én sejr og fire uafgjorte efter 18 kampe. En ting var, hvis det var en lille oprykkerklub, men hvordan kan en så stor klub være så dårlige? Er spillertruppen så dårlig eller er der et oprør i gang i klubben?
Fl@skebøf 17:38          
Sørgeligt at se Schalke i den forfatning. Jeg håber de bliver i Bundesligaen, men det er ønsketænkning.
stern-des-südens 17:42          
Der har bare været uro i og omkring Schalke og nu er det bare en ond cirkel.
JallaKongen 18:03          
Det ser søreme vanskeligt ud for Schalke nu, bare det at klare frisag i overlevelseskampen er a mountain to climb.
Hvis det sker, så er der noget af et storvask der skal til, for at få et konkurence dygtig hold igen.
Alle Achtung 19:06          
Synes målet til 1-0 er rigtigt godt. Jeg bryder mig ikke om Müller, men det er sgu flot løbet fri. Men hvorfor er det at både Goretzka og Sane smider sig så let? Det har Bayern jo slet ikke behov for
Fl@skebøf 19:34          
Synes målet til 1-0 er rigtigt godt. Jeg bryder mig ikke om Müller, men det er sgu flot løbet fri. Men hvorfor er det at både Goretzka og Sane smider sig så let? Det har Bayern jo slet ikke behov for
Hvordan har det at du ikke bryder dig om ham relevans i den sammenhæng? Men hvis vi skal snakke om personen så synes jeg da han virker sympatisk, samtidig er han på ingen måde en svinsk spiller.
Alle Achtung 19:57          
Er det ok jeg ikke bryder mig om ham? Kunne det være undladt? Bestemt. Jeg tog mig selv i at tænke "selvom du ikke bryder dig om ham, så var det sgu godt lavet" Så måske har det relevans i den forstand at det skal sgu være godt når han laver det.
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts