LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Mussmann skriver ikke med AC Horsens

| Superligaen | 1 kommentar
Mussmann skriver ikke med AC Horsens
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

AC Horsens - OB
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 3,30 3,50 2,10
NordicBet 3,40 3,50 2,13
Oddset 3,45 3,40 2,15
Stream AC Horsens – OB på Eurosport Player
Advertisement
Søren Mussmann træner i disse dage med i AC Horsens, men han er ifølge manager Bo Henriksen ikke aktuel for klubben her og nu.

AC Horsens har i disse dage den tidligere SønderjyskE-spiller Søren Mussmann med i både træning og gårsdagens træningskamp mod Esbjerg.

Man skal dog ikke regne med at se Mussmann tørne ud over Superliga-oprykkerne i den kommende sæson.

- Niels Lodberg (AC Horsens' assistenttræner, red.) har spillet sammen med ham i SønderjyskE, så vores kendskab til ham er rigtig fint. Lige nu er han dog ikke aktuel for os, det er snarere en slags vennetjeneste, at han får lov til at træne med og få noget spilletid.

- Han skal vist gøre sig klar til en prøvetræning et eller andet sted, og vi hjælper ham med, at han kan holde sig i gang, og man kan roligt sige, at det ikke ligger til, at han kommer til klubben, siger manager Bo Henriksen til bold.dk.

Bo Henriksen understreger, at der derfor skal hentes en anden midterforsvarer til klubben.

- Det er vores førsteprioritet at komme ud og finde en stopper. Vi har Bubacarr Sanneh og Jacob Berthelsen, men Berthelsen har været skadet længe. Vi har så Mathias Nielsen, som kan spille der i nødstilfælde, men vi vil have en spiller mere, som kan spille dernede.

- Vi så i går (træningskamp mod Esbjerg, red.), at Mathias og Bubacarr kan gøre det fantastisk dernede sammen, men vi vil gerne have Mathias op på midten, og derfor skal der en ny mand ind.

Bo Henriksen forklarer, at det er vigtigere for klubben at finde den rigtige, end at forstærkningen er på plads inden sæsonstarten om to uger.

mikkel@bold.dk

Stream AC Horsens – OB på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

olestenbent 16:35          
Målmand?👮👮👀
Lørdag 23. februar