Luk

Nåede nul kampe: Cruyff kvitter Ecuador-tjans

| Copa America | 6 kommentarer

Infoboks

Jordi Cruyff har opsagt sin stilling som landstræner for Ecuador, og han nåede ikke at stå i spidsen for nogen landskampe for nationen.

I januar blev Jordi Cruyff præsenteret som ny landstræner for Ecuador, men samarbejdet slutter efter et halvt år.

46-årige Cryuff har således bedt om at få sin kontrakt ophævet uden at have stået i spidsen for nogen landskampe endnu.

- Landstræneren sagde op til fodboldforbundets præsident, og alle kontraktlige klausuler bliver respekteret, inklusiv den om skadeserstatning for ensidig opsigelse af kontrakten fra trænerens side af, lyder det fra Ecuadors fodboldforbund ifølge USA Today.

Jordi Cruyff skrev under på en treårig aftale i januar, men på grund af corona-pandemien har træneren ikke været i Ecuador siden marts.


Af Sara Margren

6 kommentarer

Hylle96 08:47          
Så ender han nok i Barca. En sidste krampetrækning fra Bartomeu for at "please" truppen, fansene og resten af ledelsen.
Personligt vil jeg gerne have Cruyff til klubben, da tidligere Barca-spillere som oftest gør sig godt som trænere i klubben. Men med Bartomeu ved roret er det ligemeget hvem vi får ind! Alt kommer til at sejle når han ødelægger klubben indefra. Bartomeu out! Håber Laporta kommer ind ved næste valg.
Cerezo 09:37          
@Hylle96: Ah, det ville alligevel være vildt at ansætte en mand som Barca-cheftræner (som jeg går ud fra at du mener), når han kun har meritter fra Malta, Cypern, Israel og Kina, hvoraf størstedelen af tiden som sportsdirektør.

Ja, Jordi er tidligere Barca-spiller, og respekteret fordi han også var i klubben som ungdomsspiller, men han er jo ikke en legende som f.eks. Koeman, Laudrup eller Xavi.
Slettet(301120211302) 09:45          
Cerezo

Nu er det sportsdirektør cruyff er rygtet til Barcelona som
Cerezo 10:12          
@Bruger1711... OK, men Hylle96 skrev om at eks-spillere ofte gør sig godt som trænere i klubben (må vel være baseret på farmand Cruyff, Guardiola og Luis Enrique).

Jeg synes dog også at Jordis erfaring i forhold til sådan en rolle føles lidt i underkanten og at Barca burde kunne tiltrække nogen med en lidt mere "proven track rekord" end ham. Jeg tror at rollerne som både træner og sportsdirektør kommer til at kræve mere i de kommende år, når Messis karriere begynder at gå på hæld.
kulspand 11:28          
Kan nogle fortælle hvordan Bartomeu er blevet så udskældt. Er det bare en lang række dårlige beslutninger eller ?
Slettet(102232210801) 12:22          
Kulspand

Den liste er meget lang. Han har foretaget sig en del tåbelige valg. Han er voldsom hadet, og alle hans dyre transfers er fejlet. Intet positivt om ham pt.
Lørdag 23. oktober