Luk

Næsby slog Dalum i fynsk lokalopgør

| 3. division | 3 kommentarer

Infoboks

Næsby - Dalum 2-1
3. Division
21' 1-0 Martin Lund
34' 1-1 Kasper Bjoernshauge Joergensen
50' 2-1 Alexander Molberg

Fredag aften kunne Næsby fejre tre point, da de slog rivalerne fra Dalum IF med 2-1 i det fynske lokalopgør i 3. division. 

Næsby kunne fredag aften spille sig i top seks i den danske 3. division, da Dalum IF kom på besøg til det fynske lokalopgør.

Gæsterne fra Dalum havde dog også muligheden for at stryge op i den bedste halvdel, men de kunne dog nøjes med et enkelt point i fredagens dyst mod Næsby.

Det var dog værterne, som først fik noget at juble over, da Næsby formåede at bringe sig i front efter 21 minutter. Her var Martin Lund på pletten og gjorde det til 1-0.

Næsby kunne dog ikke holde stillingen frem til pausen, da gæsterne kunne udligne 11 minutter før pausefløjtet.

Her var det Kasper Jørgensen, som dukkede op på det rigtige sted og kunne sende udligningen til 1-1 ind i netmaskerne i Næsby-målet.

Hjemmeholdet ville dog have de tre point, og de kom ud til anden halvleg med lyn og torden. De fik da også føringen tilbage på egne fødder, da Alexander Molberg scorede blot fem minutter efter pausen.

Selvom gæsterne fra Dalum jagtede en udligning, havde de ikke heldet på deres side, og dermed var det Næsby, som kunne fejre sejren i det fynske lokalopgør.

De rykker nu hele fire placeringer op i tabellen, hvor de nu er placeret som nummer fire i 3. Division med 21 point efter 15 kampe.


Af Raymund Nelausen
Tirsdag 18. januar