LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Næstved bekræfter: Mogens Krogh stopper

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
Næstved bekræfter: Mogens Krogh stopper
Foto: Næstved Boldklub

Infoboks

Viborg - Næstved
NordicBet Liga (21/04)
bet365 1,80 3,50 4,50
NordicBet 1,83 3,60 4,10
Oddset 1,80 3,60 4,40

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Næstved bekræfter, at de vinker farvel til cheftræner Mogens Krogh med øjeblikkelig virkning. Ny træner vil blive offenliggjort onsdag.

Sjællandske kunne tidligere på dagen erfare, at Næstved og cheftræner Mogens Krogh ville gå hver til sit, og nu bekræfter klubben så skilsmissen.

- Med udgangspunkt i den manglende pointhøst i forårssæsonens første kampe har bestyrelse og ledelse i Næstved Boldklub i dag besluttet at stoppe samarbejdet med cheftræner Mogens Krogh med øjeblikkelig virkning, skriver Næstved på sin hjemmeside.

- Mogens Krogh har gjort et stort stykke arbejde i klubben, ikke mindst med oprykningen til 1. division i sæsonen 2014/2015. Indeværende sæson har dog ikke levet op til forventningerne og med henblik på Næstved Boldklubs øjeblikkelige placering på en nedrykningsplads, så vurderer ledelse og bestyrelse, at der er behov for nye impulser for at sikre holdets forbliven i 1. division. Mogens Krogh ønskes alt det bedste i hans fremtidige virke.

Næstved skriver videre, at en ny cheftræner vil blive offenliggjort onsdag. Sjællandske erfarer, at der er tale om Michael Hemmingsen.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

5 kommentarer

Svemark 00:19          
Men hvorfor først nu, hvor man er isoleret under nedrykningsstregen, og hvor chancen for overlevelse realistisk set er næsten nul med blot 10 runder tilbage og med kaos omkring spillestil og startformation? Hvorfor ikke i vinterpausen, hvor redning stadig var ganske realistisk, og hvor en ny træner havde tid til at arbejde med sine idéer?

Men okay, hvis man alligevel ikke vil have Krogh med ned i 2. division, så kan det naturligvis give god nok mening at få den nye træner ombord allerede nu, hvilket selvfølgelig kræver, at den nye træner ikke er en paniksatsning for de kommende par måneder, men en langsigtet løsning.

Hemmingsen har ikke ligefrem et CV, der indikerer, at han er manden, der kan vende det hele i en fart, senest havde det ikke nogen større effekt, da FC Vestsjælland hentede ham ind sidste sæson. Som en langsigtet løsning i 2. division ved jeg ikke, hvor oplagt et valg Hemmingsen er. Han var bestemt en succes i Sønderjyske, og han rykkede op med Randers, men det var ikke vildt overbevisende i forhold til den trup, han rådede over, og han blev fyret kort efter.
MØ||ER 01:42          
Kaos omkring spillestil og startformation?
Krogh har længe spillet 3-5-2 og når ikke der har været skader har det da været meget klart hvem han startede med?

Nygaard - Jensen (Araba er så kommet til og så ud til at ha fået denne plads)
Moos - Norouzi - Illum - Baes/Kildentoft - Munksgaard
Jensen - Hansen (indtil han blev skadet) - Christiansen
Olsen
Svemark 02:00          
Ah, spillet 3-5-2 længe, Krogh gjorde det i de allersidste kampe i efteråret, og det skulle så for alvor implementeres i vinterpausen, men jo altså med meget dårligt resultat. Moos blev hentet for lige netop at spille venstre wingback/midtbane i systemet, men han var så pludselig sat op i angrebet i weekenden (ligesom han spillede halvdelen af kampen i højre side i sidste uge) - i stedet for Araba, som blev hentet til en af angrebspladserne. Målmanden var også udskiftet i weekenden, muligvis fornuftigt nok?
VBK - Leeds 06:59          
Har Næstved ikke bare været super uheldige her i foråret med pointtab og mistet sejr i slutfasen?
KJ11 09:03          
Tjaa, med klubbens nuværende placering i tabellen, kunne det vel ikke være anderledes.

Mogens Krogh virker som en gennemført fin fyr - der tydeligvis har været vellidt i hele klubben - men det er selvfølgelig ikke tilstrækkeligt når resultaterne halter.

Sidder generelt tilbage med en underlig følelse. Synes ikke jeg har indtryk af et hold i total AB/AGF-opløsning (beklager AB fans), men alligevel kommer der absolut ingen point på kontoen. Det er hele tiden lige ved og næsten - spillemæssigt lige kampe der konsekvent ender uden point til Næstved, så noget må være ruskravende galt.

Det eneste jeg er 100% sikker på, er at dødboldene har spillet en enorm rolle. Gad virkelig godt se statistik over de 41 mål Næstved har lukket ind. En helt absurd stor del af dem, har været efter hjørne- og frispark.
Kan Michael Hemmingsen stoppe den blødning, kan det være Illums mange mål begynder at give point i stedet for en "pæn" målscore.

God vind fremover til Mogens - og velkommen til Hemmingsen - hvis SNs oplysninger viser sig at være korrekte.

Hemmingsen er måske et fornuftigt valg i en kamp mod nedrykning, men fremadrettet så jeg hellere en spændende offensiv træner (og Næstvedmand) som Mark Strudal eller Mattson, som blev nævnt i en anden tråd.

Hemmingsen klinger i hvert fald hverken på flot fodbold eller lynende imponerende resultater, men måske der følger lidt stabilitet og prop i forsvaret med den gamle forsvarsgeneral.
Fredag 19. april
Torsdag 18. april