Luk

Næstved-direktør: Der er bestemt ikke kaos

| NordicBet Liga | 8 kommentarer
Næstved-direktør: Der er bestemt ikke kaos
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Næstved-direktør Peter Nielsen afviser over for B.T., at der er kaos i klubben, efter Tobias Christensen sagde til sn.dk, at han følte sig presset ud.

Næstveds nye amerikanske assistent Ricky Pabon uddelte ifølge sn.dk verbale tæsk i omklædningsrummet efter holdets træningskamp mod Fremad Amager, og det skulle især være gået ud over Tobias Christensen.

Christensen selv ville ikke gå i detaljer, men bekræftede over for sn.dk, at der havde været en batalje, og nu svarer direktør Peter Nielsen så på kritikken.

Direktøren siger til B.T., at der er mange sider af sagen, og at Tobias Christensen 'gør bedst i ikke at udtale sig alt for kraftigt'. Han afviser desuden, at Næstved er en klub i kaos.

- Det er fordi, folk står udefra og kigger. Hvis de vidste, hvad der lå bag alle de ting, der sker, ville de se anderledes på det. Der er bestemt ikke kaos, siger Peter Nielsen til B.T.

- Men vi vidste udmærket godt, at vi ville få disse tæsk hen over sommeren, fordi det kan se lidt mærkværdigt ud udefra. Men indefra set går det helt efter planen, så der er i hvert fald ingen kaos hos os.

Peter Nielsen medgiver desuden, at der er en markant kulturforskel, som nogen nok bliver lidt skræmt af.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

8 kommentarer

naestved 11:51          
Fantastisk at Peter melder ud, god stil
Svemark 12:00          
Så Peter Nielsen kan altså stå inde for en kultur, hvor træneren i omklædningsrummet efter en kamp, i alles påhør må man gå ud fra, med ophidset stemme fortæller en spiller, at han ikke skal regne med spilletid fremover. Held og lykke med den kultur.

Har Peter Nielsen i øvrigt overvejet muligheden for at melde noget ud til offentligheden om, hvad det er der foregår, så man måske kunne se, at det ikke alt sammen er totalt kaos?
YouKnowIt 12:10          
Marionetdukke nummer 1.

Spændende hvornår marionetdukke nummer 2 - i form af en cheftræner der gør, hvad ejerne siger, han skal - kommer på plads.

Man kan kun have ondt af de Næstved-fans, der må se deres klub sejle rundt.
ForSatan 12:12          
Nu skal jeg ikke gøre mig til dommer over hvad der foregår i klubben, og jeg er måske også en kende farvet i mit syn på de ting der sker.
Men jeg glæder mig dog over, at de forsøger at skabe en "vinderkultur" hvor der stilles større krav til spillerne, også selvom det måske rammer et par stykker der har været vant til lidt mere hygge-fodbold i en "det går nok-kultur". De får trods alt penge for det.
Tubul 12:28          
Han siger jo intet. Hvis han endelig kom frem med omtalte "plan", så ville man bedre ku forstå...måske. Indtil videre fremstår han som en bugtalerdukke.
Hvis der vitterligt var styr på sagerne, så var tingene sket i en helt anden rækkefølge.
-V- 13:22          
Direktøren siger til B.T., [...]at Tobias Christensen ´gør bedst i ikke at udtale sig alt for kraftigt´
Hvis det her er korrekt citeret, så ville jeg overveje om manden er sin stilling voksen.

At bruge en så grim og slet skjult truende retorik overfor en spiller er ren mobning og tyder på at han ikke har gjort sig tanker om hvad det vil sige at være i offentligt søgelys.

Kæft, det er dumt sagt.
UndisputedEra 15:22          
ForSatan
Nu tager du jo forbehold, og jeg ved ikke mere om sagen end dig, men at stå og råbe og skrige folk ind i hovedet har intet med vinderkultur, det er slet og ret bare dårlig ledelse. I et elitemiljø kan der selvfølgelig ryge en finke af panden, men at lave dette stunt, som helt ny leder, kan jeg ikke se føre noget godt med sig.

-V-
Ja, det tænkte jeg også. Tobias Christensen har jo netop udtalt sig ret diplomatisk. Det virker helt sort at han skal spille stor mand på den måde.
Mandag 15. juli