Luk

Næstved-ejere underskriver klubsalg

| NordicBet Liga | 4 kommentarer

Infoboks

Næstved Boldklub - Skive IK
NordicBet Liga (20/10)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,50 3,60 2,55
Oddset 2,45 3,65 2,65

Forhandlingerne om et salg af Næstved Boldklub til tyske investorer har stået på i nogen tid, og nu er en aftale faldet på plads, bekræfter klubejer Peter Birk over for sn.dk.

Alle fem aktionærer i Næstved har skrevet under på en aftale, fortæller Peter Birk, som står i spidsen for ejerkredsen.

- Der er en masse praktik, der stadig skal ordnes. Men det er klart, at det er et kæmpe stort skridt på vejen, at det nu er på plads, siger Peter Birk til sn.dk.

- Det har været den helt store knast at få de her underskrifter i hus, så nu forventer jeg, at vi kan lukke aftalen endegyldigt med alle de praktiske ting, der skal på plads. Måske kan vi close det hele i morgen, men nu er vi i hvert fald i land med det vigtigste fra vores side, siger Peter Birk.

Ifølge sn.dk er det en formalitet, at den tyske investorgruppe skriver under på de dokumenter, som nu er sendt til dem.

Jacob 'Gaxe' Gregersen er udset til ny sportschef i Næstved, når salget går endeligt igennem. Klubben ligger nummer fem i 1. division med samme pointhøst som FC Fredericia på tredjepladsen.


Af Thor Carlskov

4 kommentarer

donpj111 16:31          
Spændende... der begynder at være en række penge stærke klubber i det danske land.
Fields 16:39          
"måske kan vi <i>close</i> det hele i morgen"

Birk er allerede så småt begyndt at kommunikere på engelsk udadtil.
thomasjn 23:21          
Gør det dansk fodbold bedre? Det tvivler jeg ærligtalt på. De får jo nok ikke FCK/FCM mange penge og det bliver nok max endnu en klub med et midterbudget i Superligaen. Dem har vi så mange af i forvejen og det betyder bare, at vi får de bedste spillere spredt ud på endnu flere klubber og deraf lavere kvalitet. Jeg siger ikke, at Næstved gør noget forkert for de skal for så vidt tage muligheden for at udvikle deres klub, men jeg er skeptisk og frygter noget der enten er meget korsigtet eller Vejle-style suspekt.
makhitta 06:51          
Er det Næstveds opgave, at gøre dansk fodbold bedre? Du aner for det første intet om størrelsen af pengeposen, som de får tilført.. Nej de er nok næppe et nyt FCK/FCM.. Apropos FCK og FCM, så har de ikke færre udlændinge på deres holdkort end andre i SL. Jeg troede du argumentetede for en koncentration af de bedste danske spillere på færre hold? Og hvad er der galt med Vejle??
Onsdag 16. oktober