Luk

Næstved fortsætter efter vildt topopgør

| 2. division | 15 kommentarer

Næstved vandt søndag 4-3 over Thisted i et topopgør i 2. division, hvor kampen bølgede frem og tilbage, og målene faldt i stimer. 

Der var topopgør i 2. division søndag eftermiddag, da Næstved Boldklub tog imod Thisted.

Hjemmeholdet lå på førstepladsen med to point og en kamp i hånden til Hillerød på andenpladsen. På en tredjeplads fulgte så søndagens modstander fra Thisted.

Topholdet fra Næstved kom suverænt fra start i kampen, da Ahmed Hassan fortsatte sin gode målform og scorede to kasser i de første otte minutter. 2-0 til hjemmeholdet og kampen lignede dermed ikke ikke noget, der for alvor ville blive spændende.

Med syv minutter tilbage af første halvleg fik Thisteds Mikkel Agger sendt spændingen tilbage i opgøret med en reducering, og derfor var det kun 2-1 i pausen.

I anden halvleg gjorde Thisted det onde ved det komfortable tophold, da de udlignede til 2-2 efter 55 minutter, inden Mikkel Agger sendte nordjyderne i front otte minutter senere.

Et skidt Næstved-boldtab på midten af banen sendte Agger alene igennem, og så havde udeholdet vendt kampen på hovedet med 2-3-scoringen.

Det skulle dog vende igen, for med omkring et kvarter tilbage af kampen fik Næstved to straffespark på blot to minutter. Først fik Ahmed Hassan sit hattrick, inden Mileta Rajovic gjorde det til 4-3 for værterne.

Den underholdende kamp endte 4-3 til Næstved, og de ligger derfor forsat på en sikker førsteplads i 2. division.

Skive med vigtig sejr

Andetsteds fik nedrykkerne Skive en vigtig sejr i den nederste del af 2. division, da se slog AB overlegent med 3-0 på udebane.

På tre mål i første halvleg af Maarouf Mostafa, Mads Agger og Oliver Børsting sikrede Skive sig tre point, der sender dem en placering op til niendepladsen.


Af Tobias Bladt Haarder

15 kommentarer

Randy 15:15          
Av av for en snitter til de grønne fra Gladsaxe.
AB skal vist til at tage sig gevaldigt sammen hvis de ikke skal ende i nedryknings spillet !!
JKTvede 15:40          
Tak til Thisted for kampen og hold da op hvor er Mikkel Agger dog en stakkels idiot. 3 af de gode points til de grønne.....FED dag.
Dagens dommerpræstation var et godt stykke under middel....hold da op der mangler overblik.
Næver 15:51          
Fedt med en vigtig sejr. Mærkelig kamp hvor vi er klart bedst i ca.70 min. Men er helt væk i samlet ca. 15 min.
Men Thisted kan ikke følge med når Næstved trykker på speederen. Rart var det at lukke munden på hoverende Agger :-)
Slein1963 16:07          
Næstved fik vel årets første julegaver, 2 tynde straffespark.
Zacha 16:29          
Næstved fik vel årets første julegaver, 2 tynde straffespark.
Arh, ikke just tynde. Der skulle dog have været et mere lige før slutfløjtet.

Men hvor er Thisteds spillere dog ikke meget for at stå på benene - især nummer 14. Han filmede klart da Njai fik gult - og havde så efterfølgende en hånd direkte i ansigtet på Njai, hvor dommeren ikke så det. Skal msn spille hård hund, skal man sgu kunne tage en tackling uden at smide sig.
KJ11 16:31          
Der var intet tyndt ved dem. Stod lige ud for begge situationer. Klokkeklare. Ligesom der reelt kunne være dømt et tredje i de døende minutter.

Fed kamp. Og tak til Thisted for den. To velspillende hold. Dog lidt ærgerligt at de førte sig så pøllet frem ved 3 2 målet. Unødigt usportsligt, men det fik karma selvfølgelig rettet op på.

Imponerende med 1400 tilskuere på en kold novemberdag.
H O fodbold 16:32          
Intet ondt ord , at det var kvindelig dommer .. Svor ,at der ville komme , ihvertfald et straffe spark, da jeg så , at det var en kvinde , som skulle dømme kampen , kun fordi , at de dømmer efter "bogen".. Derfor stod man osse med en nervøs følelse, en til hun fløjtede kampen af .. Kan så ikke forstå , hvorfor Næstved gang på gang , lader modstanderen komme ind i kampen , de mål som Thisted scorede, er jo helt unødvendigt, simpelthen sløs fra Næstved side ..
Torsdag 27. januar