Luk

Næstved gafler tidligere FCN-talent og Kroner

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Næstved har hentet to nye spillere til truppen i form af 20-årige Sebastian Kroner og 19-årige Marcus Korang.

2. divisionsklubben Næstved har forstærket sig med to nye spillere, oplyser klubben på sin Facebook.

Det drejer sig om den 20-årige højreback Sebastian Kroner og den 19-årige venstreback Marcus Korang, der begge har trænet med i løbet af opstarten i klubben.

Korang spillede senest i FCN, men nåede ikke at debutere for klubben, og han glæder sig nu til at fortsætte sin udvikling i Næstved.

- Jeg har valgt at skifte til Næstved, fordi jeg føler det er et godt udviklingssted for mig. Vi har en god trup med et kæmpe potentiale, og hvis vi kan få det udløst så er jeg 100 procent sikker på, at vi kommer tilbage til hvor vi hører til, siger han til Næstveds Facebook.

20-årige Kroner kom i november hjem fra en sæson hos TB Tvøroyri på Færøerne.

- Efter et godt år i færøsk fodbold, synes jeg, at tiden var inde til at komme hjem til Danmark og slå mit navn fast. Jeg glæder mig til at fortsætte min positive udvikling i en klub, der står for offensiv fodbold og vil spille med om de øverste pladser i rækken, siger han og tilføjer:

- Jeg har, som mange andre, noteret mig, at klubben er ved at komme på rette kurs igen efter en turbulent tid, så fremtiden tegner igen grøn. Den rejse vil jeg gerne med på.

Næstved er nummer fire i gruppe 2 i 2. division.


Af Jonas Dalgård
Søndag 28. februar
Lørdag 27. februar