Luk

Næstved henter endnu en brasilianer

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
Næstved henter endnu en brasilianer
Foto: Næstved Boldklub

Næstved har lavet en fireårig aftale med den brasilianske offensivspiller Mateus Costa Sousa.

Næstved forstærker sig med endnu en brasilianer.

Offensivspilleren Mateus Costa Sousa er ny mand i Næstved-trøjen, hvor han har fået en fireårig aftale. Det bekræfter klubben på Facebook.

- Han er en rigtig dygtig, teknisk spiller som ikke er bange for at slå sig. Han har et kæmpe potentiale med sine 22 år - han er en spiller for fremtiden, siger direktør Peter Nielsen til klubbens Facebook-side.

Mateus Costa Sousa har hidtil spillet i hjemlandet, senest hos Horizonte.

Næstved hentede tidligere torsdag midtbanespilleren Edson Souza Aquino.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

6 kommentarer

Grøn af misundelse 17:25          
Nu skrevet 2. 4årige kontrakter med spillere man kun har set til 1 enkelt træning....hmmm
Svemark 17:57          
Det virker som en noget uhensigtsmæssig rækkefølge, at man udskifter halvdelen af truppen og henter ny assistenttræner, mens cheftræneren endnu ikke er på plads.

På den anden side, hvis den nye træner bliver Thomas Nørgaard, som rygterne har lydt, så kan det næsten være lige meget. Han er teoretisk kompetent, har jeg indtryk af, men i praksis har han vist sig at være en katastrofe.
naestved 18:31          
Svemark, mon ikke Peter og resten afledelsen har styr på det, flere af dem har jo trods alt være med længe
Svemark 19:07          
naestved, Peter (Nielsen) har været sportslig ansvarlig i ganske få dage, og hvis han/de nye ejere starter med at hente Thomas Nørgaard som ny træner, så har han helt fra start vist en enorm inkompetence.

Jeg synes, rækkefølgen med først så stor udskiftning i truppen og ny assistenttræner efterlader et indtryk af, at den nye træner mere eller mindre bare skal adlyde ordrer ovenfra og ikke får den store indflydelse selv. Det kan måske også forklare det pinlige og stadig mystiske forløb med Michael Hemmingsens fyring, for det ville han næppe være indforstået med. Måske tager jeg fejl, men det kunne måske afklares, hvis klubben meldte en troværdig forklaring ud på det groteske forløb med kontraktforlængelse og lige bagefter fyring.
Vanten 19:13          
Husk at der stadig er en stamme på holdet, der er ingen tvivl om at de udskiftninger som sker er nødvendige for at kunne forfølge og udbygge sidste flotte sæson. Selv om der skrives endnu et par yderligere kontrakter så er balancen der stadig, jeg tror stadig på at det bliver et spændende hold og med mulighed for en stærk sæson ... nu venter vi bare i spænding på chef træneren :-)
steena 21:50          
Kaos!
Mandag 22. juli
Søndag 21. juli