Luk

Næstved henter tidligere Brøndby-talent

| 2. division | 0 kommentarer

Infoboks

Christian Enemark, der har en fortid i Brøndby IF, er ny spiller i Næstved Boldklub. Han har senest været i AB.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Christian Enemark var en stor profil for AB-mandskabet i den netop overstået sæson af 2. division, og han blev endda kåret som årets spiller af fangruppen 'AB Forever'.

Tidligere på måneden kom det dog frem, at 22-årige forsvarsspiller ikke ville forlænge kontrakten med Gladsaxe-klubben.

Nu har det tidligere Brøndby-talent dog fået fremtiden på plads, da han fremover skal tørne ud for Næstved Boldklub i 2. division, en klub, som han har spillet for tidligere. Det fortæller han til LigaBold.dk.

- Næstved tog kontakt til mig i løbet af foråret, og så havde vi en lidt dialog frem og tilbage. Jeg stod jo uden kontrakt her til sommer, så det var frit for mig at snakke med andre klubber. Jeg har jo været dernede før, så jeg ved, hvordan klubben hænger sammen, men det var lidt anderledes strikket sammen dengang, end det er nu.

- Der er kommet en ny ejerstruktur og ledelsesstil, så jeg hørte lidt om klubbens planer for mig og klubbens setup og retning, og det, syntes jeg, bare lød spændende. 

- Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg har været super glad for at være i Næstved, også dengang, så at man har opgraderet på mange fronter, det, syntes jeg bare, lød tiltalende, siger Christian Enemark til LigaBold.dk.

Christian Enemark fortæller ligeledes, at han ikke kunne blive enig med AB om en ny kontrakt, og det var derfor, at han forlod klubben, men forsvareren slår fast, at han har været super glad for at være i Gladsaxe-klubben.

22-årige Christian Enemark spillede 26 kampe for AB i 2. division i den forgangne sæson. Udover Næstved Boldklub, AB og Brøndby har forsvarsspilleren også tørnet ud for HB Køge, Han er noteret for én dansk U19-landskamp, én U18-landskamp, 11 U17-landskampe og fire U16-landskampe.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Søndag 25. juli