Luk

Næstved skal se nærmere på Kim Ojo

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
Næstved skal se nærmere på Kim Ojo
Foto: Getty Images

Næstved Boldklub får blandt andre den tidligere Lyngby-spids Kim Ojo til prøvetræning.

Næstved Boldklub kommer den næste tid til at have et par prøvespillere med til træning.

Én af dem bliver den tidligere Lyngby-angriber Kim Ojo, mens også den hollandske offensivspiller Enzo Stroo, der er tilknyttet TOP Oss i den næstbedste række i Holland.

Det fortæller sportschef Peter Dinesen til sn.dk.

- Vi skal helt sikkert have en angriber ind, og vi skal måske også have to. Det er et krav, at en ny angriber skal have fysik og noget målnæse, og de par spillere, som vi i første omgang kigger på opfylder de kriterier, siger han til mediet.

31-årige Ojo har ifølge transfermarkt.com stået uden klub, siden han forlod Lyngby i sommeren 2018.

Næstved forsøger også ifølge sn.dk at få forlængelser med Kristoffer Munksgaard, Jesper Christiansen og Mark Kongstedt i hus.


Af Sara Margren

6 kommentarer

NæstvedFan 10:56          
Man kan vel ikke decideret sige Kim Ojo har målnæse.. 8 mål i 41 kampe for Lyngby.
Og siden 2013 har han på imponerende vis fået nettet til at blafre 14 gange!
Enzo Stroo, er derimod heller ikke specielt målfarlig. Det er blevet til 11 kampe og 0 mål denne sæson. Har har kun startet inde i 14% af kampene.
Grøn af misundelse 12:22          
Troede de var blevet klogere med at hente store og tunge angribere
NæstvedFan 15:40          
Troede de var blevet klogere med at hente store og tunge angribere
Der er intet galt med en angriber der har fysikken i orden, såfrem man benytter dem på den rigtige måde
123Batman456 15:41          
Ojo var fantastisk i hans tid oppe i Norge. Jeg så ham en del gange deroppe og han var jo et monster der vandt den ene nærkamp efter den anden mod de store midterforsvarer, og han ligeså mål i hans str 47 støvler. Dog er det gået noget ned af bakke efter han skiftede til Genk. Jeg tænker umiddelbart at han blir et stort aktiv for Næstved, og skal nok være go for en 15-20mål pr sæson.
NæstvedFan 15:43          
Ojo var fantastisk i hans tid oppe i Norge. Jeg så ham en del gange deroppe og han var jo et monster der vandt den ene nærkamp efter den anden mod de store midterforsvarer, og han ligeså mål i hans str 47 støvler.
Jeg kunne også rigtig godt lide ham i hans tid i Norge, men det er efterhånden mange år siden, og hvis han ikke har spillet professionelt fodbold siden sommer 2018, så må man vel gå udfra der skal arbejdes en del på hans form og kondition
123Batman456 16:01          
"NæstvedFan" Der er uden tvivl noget der skal bygges på det fysiske, men han ka heldigvis læne sig op af sin rutine:) Men jeg er stadig 100% sikker på han kommer til og bombe løs i 1.div , som trods alt er nogle niveauer under, hvad han tidligere har spillet på. Det er lige ved jeg vil overveje den lange tur til Sjælland/Næstved , blot for og se en Kim Ojo kamp igen, hvis de ender med og skrive kontrakt med ham;)
Lørdag 18. januar
Fredag 17. januar