Luk

Næstved smed point i toppen af 2. division

| 2. division | 2 kommentarer

Næstved Boldklub smed point på udebane mod Aarhus Fremad, efter de to hold søndag spillede 1-1 i 2. division. Thisted rykkede samtidigt tættere på toppen med en 3-1-sejr over HIK.

Næstved Boldklub var inden 7. spillerunde på førstepladsen i 2. division med 16 point efter de første seks kampe.

Søndag skulle topholdet så på besøg hos Aarhus Fremad, der lå i den nederste halvdel af tabellen med fem point efter seks kampe.

På trods af forskellen i stillingen kom hjemmeholdet først foran.

Det skete allerede efter 10 minutter, hvor Mathias Christensen fik bolden i mål til 1-0.

Næstved kunne ikke bruge resultatet til særligt meget, og pressede derfor på for en udlignende scoring, men det lykkedes ikke for førerholdet inden pausen.

Efter knap et kvarters spilletid af anden halvleg var der mere held foran mål, da Abdoulie Njai fik udlignet for Næstved.

Flere scoringer blev det dog ikke til, og derfor måtte Næstved skuffende nøjes med et enkelt point.

Selvom det kun blev til et point, så har Næstved fortsat tre point ned til andenpladsen, hvor Thisted FC ligger med 14 point.

Og netop Thisted var søndag også i aktion på hjemmebane mod HIK. Her blev det til en komfortabel 3-1-sejr efter to scoringer fra Mikkel Agger og en enkelt fra Yao Dieudonne. Jonas Hebo Rasmussen fik reduceret på straffespark kort før tid.

Hos Kolding IF var der også kamp søndag, hvor Hillerød kiggede forbi. Her endte kampen 1-1 efter en tidlig Kolding-føring på mål af Thomas Mikkelsen og en sen udligning fra Asger Højmark-Jensen.

B93 var også i aktion, da Middelfart kom på besøg. Her blev kampen tidligt afgjort med fire scoringer til hjemmeholdet inden pausen. Oliver Carrara åbnede ballet, inden Lauge Persson øgede til 2-0. Med to yderligere scoringer fra Carrara blev både hattricket og sejren på 4-0 sikret.

I opgøret mellem AB og Brabrand var udeholdet stærkest. Inden pausen bragte Mike Kaljo Brabrand på 1-0, men Frederik Ellegaard Christensen udlignede kort inde i anden halvleg. Få minutter senere fik udeholdets Kasper Nygaard Andersen sikret Brabrand sejren med sin scoring til 2-1.

På Frederiksberg tog FA 2000 imod Skive IK, og her skulle de to hold helt ind i andens halvleg tillægstid, før kampen blev afgjort til det ene mandskabs fordel. Det lykkedes, da Henrik Meister sendte FA 2000 foran 1-0 og sikrede de tre point til hjemmeholdet. Med nederlaget er Skive fortsat sidst i tabellen med blot to point efter syv kampe.


Af Krister Olsen
Fredag 22. oktober
Torsdag 21. oktober