Luk

Næstved smed tredjepladsen til sidst

| 2. Division | 3 kommentarer

Næstved stod længe til at sejre over Vanløse, men måtte til sidst tage til takke med et enkelt point i en kamp, der kunne have ført hjemmeholdet på tredjepladsen i 2. divisions gruppe 2.

Mens AB fik bank af 2. divisions gruppe 2-førerholdet Nykøbing FC, havde Næstved mulighed for at rykke forbi AB i rækken, da Vanløse kom på besøg.

Det så også ud til at ske i store dele af opgøret, da hjemmeholdet kom foran på en scoring af Njai med ti minutter til pause.

Føringen holdt ind til godt ti minutter før tid, hvor Haages udlignede til 1-1 for Vanløse og forhindrede Næstved i for alvor at blive en del af topstriden i rækken.

Brønshøj stadig klart under stregen

Andetsteds var Brønshøj ude mod Avarta i en direkte dyst om at kæmpe sig væk fra bunden af rækken.

Længe lignede det da også, at Hvepsene skulle avancere en smule i tabellen, da Vatani efter en halv time bragte gæsterne i front.

Et uheldigt selvmål af Jeffrey Ofori ti minutter inde i anden halvleg betød dog 1-1, og det var en stilling, der skulle holde til slut.

Derfor har både Avarta og Brønshøj fem point op til Slagelse, der fik et point mod Skovshoved, på den anden side af stregen.


Af Christian Ambæk
Mandag 25. januar