Luk

Næstved snublede da Fremad kom tilbage

| 2. division | 5 kommentarer

Infoboks

Næstved Boldklub - Aarhus Fremad 1-1
2. Division
76' 1-0 Ahmed Hassan
80' 1-1 Frederik Thykær Rieper

Søndag eftermiddag tog 2. divisions tophold, Næstved, imod Aarhus Fremad i en kamp mellem to hold i god form.

Det var den sidste kamp i den 14. spillerunde i 2. division, og hjemmeholdet lå inden kampe alene på toppen af ligaen med fire point ned til Hillerød på anden pladsen.

Gæsterne fra Aarhus lå akkurat udenfor top seks, men de kunne rykke forbi lokalrivalerne fra Brabrand og ind i den sjove halvdel af ligaen, hvis de fik point med hjem fra det sydsjællandske.

Man skulle frem til fem minutter inden pausen, før det første mål faldt i kampen. Desværre for hjemmeholdet, som fik nettet til at blafre, blev målet underkendt for offside.

Derfor endte første halvleg målløs.

I anden halvleg jagtede Næstved målet, der ville sende dem i front af ligaen med hele syv point ned til den nærmeste forfølger.

Med et kvarter igen lykkedes det, da målslugeren Ahmed Hassan dukkede op og gjorde det til 1-0.

Det var dog en kort fornøjelse for hjemmeholdet, for fire minutter efter føringen udlignede Aarhus Fremad.

Et frispark fra højresiden blev sendt i feltet med god fart, og så kunne Frederik Rieper pande bolden i mål fra kort afstand.

Det blev ikke til flere mål, på trods af en hektisk slutfase, og kampen endte derfor 1-1.

Med det uafgjorte resultat rykker Aarhus Fremad op i top seks, men Næstved stadig ligger på en sikker førsteplads i 2. division.


Af Tobias Bladt Haarder

5 kommentarer

NæstvedFan 15:13          
Absurd dårlig dommer. Jeg håber virkelig Næstved indgiver en klage, fy for forhelvede. Hold kæft hvor blev vi dømt ude allerede i 1 halveg.
JKTvede 15:35          
Her gik man og troede at dommerstanden var reetableret efter Svedborgs afgang, men så kommer Jonas Bæk og Co. ind fra højre.
Troede simpelthen ikke det kunne blive ringere, men det kunne det.
Vanvittigt at han kan dømme på så "højt" niveau......Skræmmende.
Manion 17:45          
Enig. Virkelig ringe dommerindsats. Til gengæld gav de to hold hinanden en fin fight. Og som Næstvedfan må man indrømme, at aarhus Fremad fortjente det ene point.
nielsjak 23:09          
Næstved havde ikke nogle angrebsvåben, præcis som i den første kamp i Århus, lange høje bolde ind over uden nogen plan, som blev snuppet af Fremads målmand, og Næstveds forsvar var ofte helt ude i tovene, utroligt at Århus Fremad ikke var foran ved pausen, de havde flere kæmpe chancer tæt på mål, og endnu en i overtiden af 2. halvleg til et sejrsmål, i en periode hvor de pressede Næstved helt i bund; Næstved må være så tilfreds med det ene point, og Århus Fremad må ærgre sig, de var så tæt på de tre points.
Aarhus F.yren 10:08          
Næstvedfan... Sludder... Prøv at kigge indad på jeres egen præstation... I prøvede at kyse vores hold med en masse skubben og sparken ned på vores spillere... Og I skal være glade for pointet... Mere fortjente I ikke
Torsdag 27. januar