Luk

Nagelsmann: Kunne have scoret endnu flere

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Bayer Leverkusen - Bayern München 1-5
Bundesliga
4' 0-1 Robert Lewandowski
30' 0-2 Robert Lewandowski
34' 0-3 Thomas Müller
35' 0-4 Serge Gnabry
37' 0-5 Serge Gnabry
55' 1-5 Patrik Schick

Julian Nagelsmann og hans Bayern München-mandskab udraderede Bayer Leverkusen 5-1 søndag, og cheftræneren mener, at holdet kunne have scoret endnu flere mål.

Søndag blev der fløjtet op til topopgør i det tyske, da mestrende fra Bayern München besøgte Bayer Leverkusen, som før ottende runde i Bundesligaen lå nummer to a point med Bayern.

Forventningerne var altså store inden opgøret, og det ene af holdene skuffede da bestemt heller ikke. I første halvleg gik Bayern nemlig til pause med en 5-0-føring, og det imponerede naturligt nok også cheftræner Julian Nagelsmann efter kampen.

- Det var en imponerende første halvleg. Vi kunne endda have scoret to eller tre mål mere inden 1-0. Vi havde et utroligt antal afgørende situationer og en sensationel struktur med bolden. Leverkusen fik meget lidt afgang i første halvleg, siger Nagelsmann ifølge Bayerns egen hjemmeside.

Nagelsmann mente dog også, at Bayern kunne have præsteret endnu flere end de fem mål det blev til.

- Vi havde også godt restforsvar i kontraangrebssituationer og havde gode chancer for at score et sjette, syvende eller ottende mål. Det var virkelig, virkelig stærkt.

Han erkender dog, at anden halvleg var mere lige, hvilket han kun synes var forståeligt ovenpå en så dominerende første halvleg.

- I anden halvleg var det klart, hvordan det ville gå, hvis du fører med 5-0 til pausen. Alligevel havde vi kontrol og nogle chancer. Men vi havde ikke meget adgang, og Leverkusen havde meget boldbessidelse. I sidste ende var det stadig en god præstation, slutter Nagelsmann tilfreds.

Bayern manifesterede med sejren sin position i toppen af Bundesligaen, men fører dog kun med ét point ned til Borussia Dortmund på andenpladsen.

I kommende runde møder sidste års mestre Hoffenheim på hjemmebane, hvor Jacob Bruun Larsen og Robert Skov måske kommer til at spille en rolle for gæsterne.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 29. november