Luk

Namli assisterede Zwolle til sejr

| Æresdivisionen | 0 kommentarer

Younes Namli noterede sig for en assist, da han og Zwolle på hjemmebane besejrede Frederik Holsts Sparta Rotterdam. Roda hentede samtidig en vigtig sejr ude mod Vitesse.

Flere danskere var lørdag i aktion i Æresdivisionen. To af dem mødtes endda til en direkte duel, da Zwolle med Younes Namli på hjemmebane tog mod Frederik Holst og Sparta Rotterdam, der kæmper en hård kamp i bunden af tabellen.

Den bliver ikke mindre hård efter mødet med Zwolle, der kom i front efter bare to minutter af lørdagens kamp. Her slap Younes Namli  fri i højresiden og fandt Youness Mokhtar, der styrede værterne i front med 1-0.

Den føring blev fordoblet godt og vel en time senere, da Piotr Parzyszek takkede Rotterdam-keeper Jannik Huth for en stor fejl ved at gøre det til 2-0, der også blev slutresultatet.

Nederlaget til Rotterdam blev kun værre af, at Roda med Patrick Banggaard på banen ude vandt overraskende med 3-0 mod Vitesse. Det resultat sender Roda forbi Holsts Rotterdam, mens der dog fortsat er fire point op til redning.


Af Casper Dalsten
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar