Luk

Namlis Krasnodar nedlagt af Getafes ti mand

| Europa League | 1 kommentar

Krasnodar måtte se sig slået af Getafe, der vandt kampen i Europa Leagues gruppe C 2-1. La Liga-klubben så rødt med ti minutter tilbage af kampen.

Younes Namli startede torsdag aften på banen for Krasnodar, da det russiske mandskab skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter en 0-5-afklapsning i Basel i første runde.

Hos kom La Liga-mandskabet Getafe på besøg, og de skulle omvendt forsøge at bygge videre efter en sejr på 1-0 over tyrkiske Trabzonspor i den første kamp.

Gæsterne var det farligste hold i løbet af første halvleg, og derfor var det heller ikke overraskende, da de ti minutter før pausen bragte sig i front.

Rutinerede Angel blev sendt afsted, og alene med målmanden udviste han stor kølighed, da han sikkert lagde bolden i kassen til 1-0, som også var stillingen ved pausen.

Angriberen var også på spil efter en times spil, da han fordoblede føringen. Krasnodar-defensiven var ikke vågne på et frispark, der blev chippet i feltet. Det opfangede Angel, der kastede sig frem og sparkede bolden i mål.

22 minutter før tid fik hjemmeholdet spænding tilbage i opgøret. Ari tog et godt træk på baglinjen og lagde et fladt indlæg ind, der røg tilbage til angriben. Her skulle han ikke tænke to gange, før han bankede den i kassen og sendte Krasnodar tilbage i kampen.

Den spænding blev kun større, da David Timor med ni minutter igen modtog sit andet gule kort efter en hovedstødsduel, hvor han gik for hårdt til en modstander.

På det tidspunkt sad Younes Namli på bænken, efter han var blevet udskiftet umiddelbart efter det reducerende mål.

Her kunne han følge med i holdkammeraternes jagt på den udlignende scoring, men den kom aldrig. Da kampen sluttede, var Getafe fortsat foran 2-1 og kunne derfor sætte tre point ind på kontoen.

I gruppens anden kamp delte Trabzonspor og Basel, da deres kamp endte 2-2. De har derfor henholdsvis ét og fire point efter deres første to kampe.


Af Jonas Sand

1 kommentar

SotD 08:27          
Har Namli valgt det danske landshold fra til fordel for Marokko, eller er han stadig i spil? Ikke at han nødvendigvis skal udtages, men man kunne jo da godt have prøvet ham af i en træningskamp mod Luxembourg - også bare for at sende ham et signal...
Onsdag 16. oktober