Luk

Nani åbnede MLS-ballet med manér

| Major League Soccer | 0 kommentarer

Infoboks

Orlando City - Inter Miami CF 2-1
Major League Soccer Gruppe A
47' 0-1 Juan Agudelo
70' 1-1 Chris Mueller
90' 2-1 Nani

Med både mål og assist var Nani afgørende for, at Orlando City vendte et truende nederlag til en 2-1-sejr over Inter Miami.

Natten til torsdag rullede fodbolden atter i USA, da formatet MLS is Back blev skudt i gang med en kamp mellem Orlando City og Inter Miami.

Første halvleg af åbningskampen blev en målløs affære, men efter pausen kom der gang i underholdningen.

Allerede i anden halvlegs andet minut afsluttede angriberen Juan Agudelo et fornemt opspil, og så var Inter Miami foran 1-0.

Orlando og særlig 33-årige Nani ville det dog anderledes, og med 20 minutter igen tog den tidligere Manchester United-profil et glimrende ryk i venstre side, hvorefter han med en flad tværpasning fandt Chris Mueller, der fik skrabet udligningen i nettet.

1-1 var længe stillingen, men i kampens syvende tillægsminut tog Orlando alle tre point, da en returbold efter et indlæg havnede for fødderne af Nani, der således også kom på måltavlen og sikrede en 2-1-sejr til Orlando.

MLS is Back-formatet afvikles lidt som en slutrunde, hvor der først spilles gruppekampe og derefter en række knockout-kampe, inden der den 11. august spilles finale.


Af Martin Schmidt
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar