Luk

Napoli bankede formstærke Atalanta

| Serie A | 14 kommentarer

Infoboks

Napoli - Atalanta 4-1
Serie A
23' 1-0 Hirving Lozano
27' 2-0 Hirving Lozano
30' 3-0 Matteo Politano
43' 4-0 Victor Osimhen
69' 4-1 Sam Lammers

Napoli scorede fire mål i første halvleg, og det var mere end rigeligt, da de efter slutfløjt kunne gå fra banen med en 4-1-sejr over Atalanta.

Atalanta var lørdag taget til Napoli som indehaver af en delt førsteplads i Serie A. Den plads kunne Napoli med en sejr spille sig et point fra – og det var hjemmeholdet mere end opsat på at nå.

23 minutter skulle der går, før Napoli bragte sig i front. Hirving Lozano stod helt umarkeret på bagerste stolpe på et fladt indlæg foran mål, og da bolden trillede hele vejen hen til mexicaneren, scorede han let til 1-0.

Fire minutter efter var Hirving Lozano igen på pletten, og denne gang skabte han sit eget held, da han på kanten af feltet afdriblede sin direkte modstander og sendte bolden i modsatte side. 2-0 til Napoli.

3-0 skulle det blive til straks efter. Matteo Politano sparkede på mål langt udefra, op med et kraftfuldt spark bankede han bolden i nettaget bagved en chanceløs Marco Sportiello i Atalanta-målet.

To minutter før tid blev slemt til værre for Atalanta. Målmand David Ospina kunne notere sig for et oplæg, da han på et frispark på egen banehavldel fandt Viktor Osimhen, der tæmmede bolden, tog et træk og sendte bolden i mål langs stolpen fra sit skud langt ude fra feltet. 4-0.

Anden halvleg udviklede sig ikke til det samme målshow, som første halvleg havde lagt op til, og der skulle således kun udspille sig en enkelt jubelscene i de sidste 45 minutter.

Den stod Atalantas hollandske Sam Lammers for efter 69 minutter, hvor han kort forinden havde sparket bolden i kassen på en friløber. 4-1.

Flere mål blev det ikke til, og så kunne Napoli juble over en storsejr på 4-1 over Atalanta. Resultatet betyder, at Napoli nu er et enkelt point fra Atalanta, der stadig indtager en delt førsteplads med AC Milan.


Af Lasse Rene

14 kommentarer

TR1986 16:58          
Fantastisk præstation! Det tegner yderst lovende for resten af sæsonen. Forza Napoli Sempre!
Mummisball 17:03          
Så til Jer der mente, at Napoli ikke turde tage til Torino uden Elmas og Zielenski (som for øvrigt heller ikke var med i dag) er dette resultat svar nok.. #håberpåretfærdighed
Indspark med bolden 17:15          
De må jo godt nok ærgre sig over at de selv er skyld i at de ikke fik muligheden for at få point mod Juventus.

Det var ikke verdens smarteste manøvre, de skulle bare havde fulgt reglerne (ligesom alle de andre har gjort)
#deteraltiddeandresfejl
TR1986 17:22          
Indspark med bolden@

Det virker ikke til at du har fulgt tilstrækkeligt med. Men jeg glæder mig over en flot sejr og ser frem til resten af sæsonen med optimisme.
Indspark med bolden 17:37          
@TR1986

Jo da, Napoli valgte ikke at møde op til en kamp, uden en (i forbundets øjne) gyldig grund, men bortset fra det tillykke med en imponerende sejr :-)

Har umiddelbart Atalanta som en (stærk) dark horse, så det var imponerende
TR1986 17:42          
Igen, det virker ikke til at du har fulgt tilstrækkeligt med, fordi ellers ville du have flere nuancer med i dit indlæg. Men rigtig god aften.
haraltidret 17:50          
Noget af et statement af Napoli at fuldstændigt skille et yderst formstærkt Atalanta ad. Mon ikke Napoli i deres nuværende form kunne have slået Juve med reserverne, hvis de vel at mærke havde kunnet møde op.
Mandag 26. oktober