Luk

Napoli bankede Roma på hjemmebane

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Napoli - Roma 4-0
Serie A
31' 1-0 Lorenzo Insigne
64' 2-0 Fabian Ruiz
81' 3-0 Dries Mertens
86' 4-0 Matteo Politano

Napoli førte blot med 1-0 i første halvleg, men i anden halvleg fandt de vej til netmaskerne hele tre gange i opgøret mod Roma, der blev besejret med 4-0.

Napoli havde søndag aften chancen for at spille sig op på siden af Roma på fjerdepladsen i Serie A.

Gæsterne kunne med en sejr spille sig på på andenpladsen og bygge videre på deres stime af tre sejre i de tre foregående kampe.

Første halvleg stod i Napolis tegn, og Roma formåede ikke at sende et eneste skud inden for rammen.

Det gjorde Napoli til gengæld, og efter 31 minutters spil tog Lorenzo Insigne sagen i egen hånd og hamrede et frispark i kassen til pausestillingen 1-0.

I anden halvleg fortsatte Napoli deres dominans foran målet, og selvom Roma fik tilkæmpet sig den største omgang med bolden, så var det Napoli, der fik netmaskerne til at blafre.

Fabian Ruiz fik efter 64 minutters spil bolden i fødderne langt ude fra feltet, og da han ikke kunne finde en holdkammerat, sparkede han i stedet bolden i kassen på et hårdt og præcist spark tæt op ad stolpen. 2-0.

Med ni minutter før tid var det så Dries Mertens tur til at begynde en jubelscene, da han fulgte op på en ripost på kanten af det lille felt og sikkert scorede til 3-0.

4-0 skulle det også blive kort før tid, og det var Matteo Politano, der med en imponerede dribletur blandt fire markspillere og målmanden satte et flot punktum på sejren, da han fra en skarp vinkel trillede bolden i mål til slutresultatet 4-0.


Af Lasse Rene
Søndag 24. januar